Woensdagavondcompetitie


Van 1 mei tot en met 28 augustus wordt iedere woensdagavond de WAC georganiseerd. Een gezellige wekelijkse wedstrijd voor alle leden: mannen, vrouwen, studerend, werkzaam en gepensioneerd.


De wedstrijd
De WAC is een qualifying stableford wedstrijd over 9 holes volgens de regels van de NGF. Er wordt afgeslagen van rood, blauw of geel. Dit wisselt per week. Deelname staat open voor iedereen die:

  • lid is van Golfclub Bergvliet
  • minimaal in het bezit is van handicap 54

Er is plaats voor maximaal 36 personen per avond. De eerste flight start om 17.00 uur, de laatste om 19.00 uur. De meeste flights drinken na afloop samen nog een drankje, maar dat is niet verplicht.

Ranglijst
Van de 18 beschikbare wedstrijden worden de beste 10 resultaten meegeteld voor het eindklassement. De midzomerwedstrijd telt hiervoor niet mee. De stand kan via "Mijn Bergvliet" worden bekeken.

Inschrijven
De WAC is een vrije inloopwedstrijd. Aanmelden via "Mijn Bergvliet" is niet mogelijk. Inschrijven kan alleen op de dag van de wedstrijd vanaf 16:30 tot 18:45 uur bij de wedstrijdleiding in het paviljoen. Spelers, die pas na 18.00 uur kunnen starten, worden ingedeeld in een late flight. Zij moeten dit vooraf, bij voorkeur via whatsapp, melden bij de wedstrijdleiding.

Flightindeling
Na inschrijving ter plaatse in het paviljoen:

  • worden flights samengesteld door de wedstrijdleiding
  • wordt in principe geen rekening gehouden met voorkeuren
  • wordt gestreefd naar flights met een wisselende samenstelling
  • wordt wachten beperkt, zoveel als redelijkerwijs mogelijk is
     

Kosten
De bijdrage is € 2,00 per avond of eenmalig € 24,- voor het hele WAC seizoen, inclusief catering tijdens de Midzomerwedstrijd en de Finale-avond.

Prijzen
Er zijn kleine dagprijzen in de vorm van een bal voor de Neary en de Longest, voor zowel dames als heren, en vogeltjes voor een Birdie. Dit laatste geheel ter beoordeling van de wedstrijdleiding.

Wedstrijdleiding
Ton van der Velden
T: 06-51087685
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666