NGF Familietoernooi


Op zondag 22 september wordt het jaarlijks NGF Familietoernooi gespeeld. Golfclub Bergvliet zet zich zo in om een fantastische bijdrage aan een goed doel te doneren, dit jaar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds biedt kinderen uit gezinnen, waar niet genoeg geld is, de kans om structureel te sporten en/of aan cultuur te doen.


De wedstrijd
De wedstrijd vindt plaats op zondag 22 september 2019.
Er wordt een 18 holes wedstrijd op de grote baan gespeeld, alsmede een 2 x 9 holes Par 3 wedstrijd voor beginnende golfers.

Koppels
Inschrijving is per koppel. Bij een koppel dient een familierelatie te bestaan en tenminste één persoon moet lid zijn van Golfclub Bergvliet.

Spelvorm
De spelvorm is Greensome Stableford. Beide spelers slaan op elke hole af en bepalen vervolgens met welke bal zij de hole uitspelen. De speler wiens bal niet is gekozen, slaat de tweede slag en vervolgens slaan de spelers om beurten.

Prijswinnaars
Er zijn prijzen voor de eerste twee koppels met de beste bruto stablefordscore en voor de eerste twee koppels met de beste netto stablefordscore. Ook zijn er prijzen voor de 'Neary' en de 'Longest'. Op de Par 3 baan vervalt de prijs voor de longest drive.

Finalewedstrijd
De koppels, die landelijk het best hebben gescoord, worden uitgenodigd voor de finale, die wordt gehouden op zondag 13 oktober 2019 op de Nunspeetse.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt

  • € 20,- per koppel, indien beide spelers lid zijn van Golfclub Bergvliet
  • Is een speler geen lid, dan moet wat meer inschrijfgeld worden betaald.
    Het bedrag wordt later bekend gemaakt.

Het inschrijfgeld moet contant voor aanvang van de wedstrijd worden voldaan. Het betaalde inschrijfgeld gaat naar het goede doel.

Inschrijven
Inschrijving is per koppel, middels onderstaand inschrijfformulier. De inschrijving sluit op zaterdag 14 september. Later aanmelden is niet mogelijk.

Reglement
Zie hier het volledige reglement van het NGF Familietoernooi
 

Inschrijfformulier NGF Familietoernooi 22 september 2019

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666