Algemene informatie

NGF Competitie Voorjaar 2020

Wanneer je competitief bent ingesteld, graag aan wedstrijden deelneemt en wilt spelen tegen andere teams, dan is de NGF-competitie iets voor jou.
Hieronder vind je meer informatie over deze competitie.

Voor wie
Competitieve leden van Golfclub Bergvliet met een handicap van 36 of lager kunnen deelnemen aan deze competitie. Voor de senioren-competitie geldt een leeftijdsgrens van 50 jaar en ouder.

Spelvorm
Je team wordt in een poule met vijf teams ingedeeld. Er worden matchplay wedstrijden gespeeld van 18, 27 of 36 holes.

Wanneer
De competitie omvat vijf wedstrijddagen en wordt in april en mei gespeeld, met soms een start eind maart. Er zijn competities op diverse dagen:

  • dames en heren - zondag
  • dames spelen - dinsdag
  • dames senioren - donderdag
  • heren senioren - vrijdag


Waar
Je speelt vier keer een uitwedstrijd, steeds op de baan van één van de andere teams uit de poule. Je bent één keer gastheer/gastvrouw voor de andere teams die op bezoek komen bij Golfclub Bergvliet. Je speelt dan zelf niet.

Kleding
Tijdens de wedstrijden draag je verplicht clubkleding, minimaal een polo en trui met clublogo. Je kunt deze aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. De kleding wordt om de paar jaar vervangen.

Kosten
De kosten voor vijf wedstrijden bedragen ca. 350 euro. Dit is incl. ontvangst, lunch en diner, maar excl. drankconsumpties. De captains spreken onderling af hoe zij deze verrekenen. De kosten voor oefenwedstrijden op eigen initiatief betaal je zelf.

ngf-competitie-voorjaar-2020-logo-ngf.jpg