NGF Competitie Voorjaar 2019

2019-ngf-heren-3-27.jpg

Wedstrijdverslag Heren 3 - 27 holes

 

The day after Koningsdag……


Niemand, helemaal niemand meldde zich
Van vorige week geen verslag. Toby speelde niet mee en nam aan dat het verslag door iemand anders verzorgd zou worden. Helaas .....
Daarom hier alleen de uitslag. Bergvliet - Reymerswaal op de Zeeuwsche Golf (Middelburg) werd dik gewonnen met 15-3.

Het wordt spannend!
Vandaag zondag 28 april, wordt er gespeeld op Grevelingenhout en tegenstander deze dag is het team van de Zeeuwsche, dat op papier gelijkwaardig is aan ons team. Bijna dezelfde hcp's. Wij staan inmiddels op een stevige tweede plaats, maar moeten dik winnen om nog een kans te maken om op de eerste plaats te eindigen. Spannende dag in het vooruitzicht.

Thermobroek
Voor vandaag was de weersvoorspelling slecht, tot heel slecht. Onderweg regen en donkere luchten. Uit voorzorg de regenbroeken aan en ons Jan had daaronder zelfs een thermobroek aan. Waarom dat? 13 graden is toch niet heel erg koud?

The day after
Okay, we zien wel. Op naar de start...... De lucht daar is inmiddels zwaar verontreinigd, want Bert is zojuist gearriveerd. Hij is wat aan de late kant, want hij was vanuit Dordt op de fiets gekomen, mocht namelijk nog niet autorijden.Wanneer er blaastesten waren afgenomen op de teebox, dan had de helft niet mogen starten. Als weerwoord gaven ze aan dat ze eigenlijk beter speelden met een flinke kater. "Alcohol maakt soepel en geeft minder stress". Oh ja? Dan bij de lunch toch maar een colaatje met een flinke tik erin.....?
Omringd door alcoholdampen op de teebox van Grevelingenhout wordt er gestart. Kan dat goed gaan?

Het gaat goed!
Wonderbaarlijk en dus onvoorspelbaar dat wij ook deze partij weer dik gaan winnen, waarbij één partij weer op de allerlaatste hole wordt uitgevochten en gewonnen! ALLE singles gewonnen en slechts één dubbel verloren. Uitslag 16-2, wow dat is lekker! Daar gaat op gedronken worden! Is iedereen dan alweer nuchter of wordt er gewoon alcohol bijgetankt om het peil weer op orde te brengen?

Blijft Bergvliet aan kop?
Momenteel gaat in onze poule Bergvliet aan kop. Vanaf nu hebben wij het niet meer in eigen hand. Dit was onze laatste speeldag en er blijft slechts een keer over als gastheer. Wanneer de huidige nummer 2, het team van Grevelingenhout ondermaats presteert tegen Reymerswaal op 12 mei, dan is er nog kans dat wij als eerste eindigen en promoveren. Wij gaan het meemaken en wachten met spanning af.

Namens Heren 3 – 27 holes
Toby Kooyman
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666