NGF Competitie Voorjaar 2019

ngf-voorjaar-2019-h1-sr-27-verslag-1-1.jpg

Wedstrijdverslag Heren 1 SR - 27 holes


3 Mei - Hallo allemaal, ik ben blij dat je er bent....


Waar ken ik dat van?
Het komt mij bekend voor. Hoe dan ook, er is met de heren senioren vrijdag weer wat gebeurd, waarvan wij denken dat het leuk is om te horen. Dus lees het maar, hieronder.
En als je denkt, ik ga het pas lezen als het interessant wordt, dan moet je de komende drie zinnen overslaan. Want die gaan, zoals te doen gebruikelijk, nergens over. Maar je moet soms wat schrijven als bladvulling en al lijkt het soms goed bedoelde onzin, er zijn er altijd wel een paar die de moeite nemen de onzin te lezen, die aan het papier worden toevertrouwd.

De eerste zin
Die hebben jullie reeds gelezen, dus we gaan naar de orde van de dag.
Jullie weten nog wel dat vorige week Cees de single heeft verloren. Daarom moest Cees verplicht een week op de reservebank zitten. En dat terwijl Cees de meeste bijdrage heeft geleverd aan het halen van de doelstelling, n.l. handhaving in de 5e klas.

De Dommel
Dus zodoende gingen we met het Superteam naar de Dommel te St. Michielsgestel. We speelden tegen Princenbosch. Gelukkig hebben we kans gezien, ondanks de afwezigheid van Cees, de partij te verliezen. We hadden geen schijn van kans en gingen met 12 tegen 6 ten onder.
Maar we waren nog niet veilig, we kunnen nog steeds promoveren. Ondanks dat we tot op heden, na 3 wedstrijden pas 2 punten hebben. Het zegt iets van de hele sterke poule.

Gastheer
Altijd saai, maar ook leuk.
Er kon vandaag van alles gebeuren. De Dommel kon kampioen worden als deze van Maastricht won. En aangezien Maastricht nog niets gewonnen had, zou dat een appeltje eitje moeten zijn. Echter niets was minder waar. Maastricht won hun partij met maar liefst 16 tegen 2.
Dommel geen kampioen, wellicht volgende week in .... Maastricht.
Dan Prise d'Eau. Sterk team dat een goede kans maakt om te promoveren. Van deze poule promoveren n.l. 2 teams. Prise d'Eau won eenvoudig haar partij tegen Princenbosch.

De stand
Dat alles op een rijtje te hebben gezet, levert dit de volgende stand op.

Prise d'Eau 5 punten gepromoveerd
Princenbosch 4 punten  
Dommel 3 punten  
Bergvliet 2 punten  
Maastricht 2 punten  


Volgende week
Bergvliet moet tegen Prise d'Eau. Stel dat Bergvliet wint, dan komen zij op 4 punten. En hebben dan hun doelstelling gehaald. En als zij verliezen, halen zij ook hun doelstelling, want de Dommel en of Princenbosch gaan altijd meer punten pakken dan Bergvliet.
Wat kan er ons nog gebeuren? Vrijdag 12 mei naar Maastricht. Het wordt zeker gezellig.

Tot volgende week.
Cees van Nispen
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666