NGF Competitie Voorjaar 2019

2019-ngf-heren-1-36.jpg

Wedstrijdverslag Heren 1 - 36 holes


Aiaiaiaiai


Een dag vol beloftes
Zondag 28 april 2019 begon als een donkere dag met veel regen en wat wind, precies zoals de weerkundigen het voorspeld hadden. Nadat we waren gestart, werd het echter al snel beter en werd het een mooie voorjaarsdag.
We waren te gast op Golfresidentie BrugseVaart op hun werkelijk prachtige baan die er prima bij lag in de ontluikende zon. We hadden deze competitie al een paar mooie overwinningen behaald en verkeerden in goede vorm. Opkomende blessures bleken mee te vallen en iedereen was ruim op tijd aanwezig en lekker opgewarmd op de driving-range. Maar ja......

Met de clubs tussen de tanden
We speelden deze dag tegen de mannen van Leeuwenbergh. Deze hadden de afgelopen weken al het nodige ontzag ingeboezemd. Hun handicaps varieerden van 0 tot 4 en dit niveau haalden ze deze competitie ook . Na hun degradatie vorig jaar uit de eerste klas betraden ze dit jaar de competitie met de clubs tussen de tanden en vastberaden om terug te promoveren. Dat ging ze angstwekkend goed af. Ze hadden de andere tegenstanders de afgelopen weken al met 15-3 en 18-0 te grazen genomen. En nu waren wij aan de beurt!

Aiaiaiaiai......
De ochtend met de foursomes verliep nog redelijk en we stonden met 4-2 achter. De middag hebben enkelen van ons nog even de illusie gehad dat er een kleine verrassing mogelijk was. Sommige partijen werden dan ook pas op hole 16 of 17 beslist. Maar helaas gingen ook wij roemloos ten onder met 16-2.

Maar met goede moed
Leeuwenberg is nu al kampioen en ze hebben beloofd dit de volgende competitiedag uitgebreid met ons te vieren. We zijn dan bij hun te gast. Tegen de Oosterhoutse gaan we dan proberen het gedeukte ego weer wat glad te strijken.
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666