NGF Competitie Voorjaar 2019

2019-ngf-dames-1-27.png

Wedstrijdverslag Dames 1 - 27 holes


Wordt het 3 of 4?


12 mei 2019
Almkreek 1 - Landgoed Bergvliet 1

Naar Albatross
Na een zondag zonder competitie, mochten we op Moederdag weer de wei in om onze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen te spelen bij Albatross. Uiteraard begon de dag met koffie en wat lekkers en na een fotoshoot op de teebox van hole 1, gingen we de strijd aan met elkaar. Wij mochten het opnemen tegen Almkreek en Goes speelde tegen Broekpolder.
Albatross had, buiten het gastvrouw zijn, een relaxte dag. Het kampioenschap was al veilig gesteld in de vorige wedstrijd. Daarentegen was de strijd tussen Goes en Broekpolder erg spannend, want wie zou er degraderen. Helaas liep het voor Goes uit op verlies.

3 of 4
Wij gingen vrij relaxed de baan in tegen Almkreek, maar uiteraard gingen we voor de punten, daar de strijd om plek 3 en 4 in de poule nog niet beslist was. En wees eerlijk nummer 3 staat toch leuker dan nummer 4.
Bij de dubbel haalden Anja en Conny een puntje binnen, zoals Monique dat deed in de enkel. We hadden ook Audrey nog in de baan en zij heeft tot hole 18 gestreden en kwam met de winst in de pocket van de baan. Dit bracht ons uiteindelijk op plaatsje nummer 3.Nagenieten
Uiteraard zaten we na de wedstrijd nog even op het terras om van het zonnetje te genieten onder het genot van een hapje en een wijntje. Tijdens het afsluitende diner van de competitie 2019 werden de speelsters van Albatross in de bloemetjes gezet en "behangen" met medailles.
Dit alles terwijl het dames 2 van Bergvliet het kampioenschap binnen haalde. Proficiat dames met dit resultaat.

Wij hebben weer genoten van een sportieve, mooie en gezellige competitie. Op naar volgend jaar.

Groetjes van Dames 1
Marja (keptun), Agnes, Anja, Audrey, Conny , Monique, Trudy en Yvonne
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666