NGF Competitie Voorjaar 2019

2019-ngf-dames-1-27.png
ngf-voorjaar-2019-d1-27-verslag-4-1.jpg
ngf-voorjaar-2019-d1-27-verslag-4-2.jpg

Wedstrijdverslag Dames 1 - 27 holes


Forza!


28 april 2019
De Goese Golf 1 - Landgoed Bergvliet 1

Forza!

Verwend met het mooie weer was het afgelopen zondag een beetje teleurstellend. De regen kwam met bakken uit de hemel toen we op hole 1 van het fraaie Broekpolder van start gingen. Maar we hadden gedurende de dag ook droge momenten. Maar genoeg over het weer! Voor ons stond op deze dag veel op het spel, namelijk "blijven we erin, of niet?" FORZA!

Blijven we erin, of niet?
De ochtend begint goed. Trudy/Conny en Anja/Agnes winnen, Marja/Audrey verliezen helaas. Maar het saldo staat op 4-2! Na een perfect verzorgde lunch begonnen we aan onze singles. Qua handicap zijn de dames van De Goese onze gelijken, dus een mooie strijd. Wat 's ochtends niet lukte, maakten Marja en Audrey in de singles meer dan goed. Marja maakte korte metten door met 6/5 te winnen, Audrey deed dat met 5/3. Trudy en Anja wonnen eveneens. Eindstand: 12-6 voor Bergvliet, en daarmee hebben we ons doel bereikt: we blijven in de tweede klasse en dat voelt als een overwinning!

Nog een verrassing?
De strijd om de eerste plaats was nog even spannend tussen Albatross en Almkreek, maar Albatross is uiteindelijk als kampioen uit de strijd gekomen. En terecht, zij waren de sterksten in onze poule. Broekpolder en De Goese hebben samen nog een uitdaging om de twee laatste plekken en daarmee degradatie of niet. Maar dat maakt ons niet meer uit. Wij zitten veilig op plek 3. Of kunnen we nog voor een verrassing zorgen tegen Almkreek? We zien het wel.

We hebben deze zondag in ieder geval genoten van een gastvrije ontvangst op Broekpolder. Prachtige baan, heerlijk gegeten, en in goed en sportief gezelschap van de dames van De Goese.

FORZA!
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666