NGF Competitie Jeugd 2019

2019-ngf-jeugd-1.jpg

Wedstrijdverslag


Jeugd Team 1 - 18 holes


Competitie, eerste wedstrijd

 

Pff, wat vroeg
De eerste wedstrijd van de competitie werd gespeeld op Het Woold, in de buurt van Eindhoven. Ik werd om 6 uur wakker gemaakt door mijn vader. We moesten bij Bergvliet verzamelen om 6:50. Een teamgenoot Thom reed mee met ons. We kwamen bij Het Woold aan om 7:45. Milan was er al, even later kwam Harvey aan en gingen we met ze allen inslaan. Daarna gingen we met z’n allen nog even putten.

En dan aan de bak
Toen moesten we naar de tee, er waren 4 teams daar dus best wel druk. Van mijn team moest ik als eerste afslaan omdat ik de laagste handicap heb. Na mij kwam Milan, Harvey en dan Thom. Maurits was reservespeler dus was hij er niet. Ik won mijn single met 18 punten tegen 12 punten. Milan verloor zijn single en Thom ook. Harvey speelde hem gelijk. Ik speelde mijn double met Milan omdat Milan en ik de laagste handicap hebben. We wonnen de double met 18 punten tegen 17 punten. Met 3 parren en zelfs 1 birdie!! Dus had ik voor het team 4 punten opgehaald, Milan 2, Harvey 2 en Thom 0. Zo kwamen we op een totaal van 8 punten, een mooie teamprestatie.

Wat een prestatie
Na dat iedereen klaar was kregen van de club een hamburger. Ik moest snel weg want ik had nog een feestje, maar in de auto kregen we te horen dat we 8-8 hadden gespeeld. Best wel goed want het team waar wij tegen speelden was allemaal 16+. We speelden trouwens tegen Overbrug. Ik zelf vond het zelf echt heel erg leuk! En de rest ook.

Groetjes,
Jorrit

Navigatie - Naar NGF Competitie Jeugd 2019

NGF Competitie Jeugd 2019

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666