NGF Familietoernooi 2020

20 september 2020

In de maand september organiseert de NGF op landelijk niveau het NGF Familietoernooi. Jeugdspelers mogen een familielid uitnodigen, vader, moeder, opa, oma, oom, tante, neef of nicht, ook als zij geen lid zijn van de golfclub.

Golfen voor je eigen clubkas
Op 20 september wordt bij Bergvliet, mits corona het toelaat, het NGF Familietoernooi gespeeld. Het inschrijfgeld is dit jaar bestemd voor de clubkas van onze eigen golfclub.

Als je maar familie bent
Je schrijft je in als koppel, waarbij tenminste één van jullie beiden lid moet zijn van Golfclub Bergvliet. Bovendien moeten jullie familie van elkaar zijn. Spelers van alle leeftijden kunnen deelnemen.
Ben je een beginnende golfer, dan speel je 2 x 9 holes op de par 3 baan. Ervaren golfers spelen hun wedstrijd op de 18 holes baan.

Spelvorm
De spelvorm is Greensome Stableford. Jullie slaan beiden op elke hole af en bepalen daarna met welke bal jullie de hole uitspelen. Is je bal niet uitgekozen, dan sla je de tweede slag en vervolgens slaan jullie om beurten.

Prijswinnaars
Er zijn prijzen voor de eerste twee koppels met de beste bruto stablefordscore en voor de eerste twee koppels met de beste netto stablefordscore. Ook zijn er prijzen voor de Neary en de Longest. De prijs voor de Longest drive op de par 3 baan vervalt.

Finalewedstrijd
Door de coronacrisis gaat de landelijke finalewedstrijd niet door. De wedstrijd wordt vervangen door een online Finale-loting, waarin o.a. GOLF RAAK! tassen, GOLF RAAK! putters en een weekend SNAG GOLF worden verloot.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt:

  • € 20,- per koppel, als jullie beiden lid zijn van Golfclub Bergvliet
  • € 25,- per koppel, als maar één van beiden lid is.

Het inschrijfgeld betaal je contant voor aanvang van de wedstrijd.

Inschrijven
Inschrijving is per koppel via onderstaand inschrijfformulier. Je kunt inschrijven tot zaterdag 12 september. Later aanmelden is niet mogelijk.

Reglement
Zie hier het volledige reglement van het NGF Familietoernooi.

familietoernooi-logo.jpg