Mix

Op dinsdag

Elke dinsdag, met uitzondering van de feestdagen, organiseert de Mix-commissie een 18 holes wedstrijd. Gemiddeld doen 40 tot 60 dames en heren aan deze gezellige wedstrijden mee.
De wedstrijden worden in twee handicapcategorieën gespeeld en zijn, wanneer de baan dit toelaat, qualifying. Er is een voorjaars/zomer- en najaars/winter-competitie.
Tweemaandelijks wordt er een themawedstrijd georganiseerd, die niet qualifying is.

Inschrijven
Je kunt inschrijven via "Mijn Bergvliet". Hier kun je opgeven vanaf welke tee je wilt spelen en of je een handicart nodig hebt. De inschrijving sluit één week voor de wedstrijddag, op maandagavond om 22 uur. Hierna is inschrijven niet meer mogelijk, behoudens speciale uitzonderingen, dit ter beoordeling van de commissie. De startlijst wordt zondagavond voorafgaand aan de wedstrijd gepubliceerd.

Afmelden
Tot een week voor de wedstrijd, kun je je inschrijving zelf wijzigen of annuleren via "Mijn Bergvliet". Daarna kun je je uitsluitend afmelden door z.s.m., maar in elk geval vóór zondagavond 18 uur een mailtje te sturen naar mix@golfclubbergvliet.nl. Dit in verband met de indeling van de flights.
Alleen bij calamiteiten kun je een whatsappje sturen naar de wedstrijdleiding. Het telefoonnummer staat vermeld bij de info van de wedstrijd in "Mijn Bergvliet". Laat altijd weten dat je verhinderd bent, dit is wel zo prettig voor je flightgenoten!

Inschrijfgeld
Voor deelname aan de wedstrijden wordt een inschrijfgeld van €2 gevraagd. Er wordt gewerkt met een strippenkaart van 5 of 10 strippen, die bij de wedstrijdtafel aangeschaft kan worden. Als iets extra's wordt georganiseerd, kan de wedstrijdleiding een aanvullende bijdrage vragen, afhankelijk van het aantal wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen.

Na de wedstrijd
Na afloop van een wedstrijd volgt de prijsuitreiking. Hiervoor vragen we je om je kaart zo snel mogelijk in te voeren. Dit kan op de terminal die in de gang bij de kleedkamers staat of met je smartphone via de app van E-Golf4u.
Per handicapcategorie zijn drie prijzen beschikbaar. Spelers die een Birdie slaan, ontvangen een stenen vogeltje. Op een door de wedstrijdleiding te bepalen hole (par 3), staat de Neary en is een prijs in de vorm van een glazen vogeltje beschikbaar voor de dame en heer die met de 1e slag de bal op de green slaat en het dichtst bij de vlag ligt. Birdies en Nearies worden alleen uitgereikt bij zomergreens.

Fun- en themawedstrijden
Elke twee maand wordt een themawedstrijd georganiseerd. Dit kan b.v. een Texas Scramble wedstrijd zijn, een 3 stokken wedstrijd of een Pink Ballwedstrijd. Deze wedstrijden kunnen zowel individueel als in teamverband gespeeld worden en zijn altijd non-qualifying. De commissie wil de fun-/themawedstrijden zo gevarieerd mogelijk organiseren, waarbij suggesties welkom zijn. Naast de reguliere fun-/themawedstrijden worden wedstrijden georganiseerd zoals de Nieuwjaarswedstrijd, Carnavalswedstrijd, Paaswedstrijd en Sinterklaaswedstrijd gespeeld. Een paar keer per jaar vindt er een shotgunwedstrijd plaats, die soms afgesloten wordt met een gezamenlijke lunch of iets dergelijks.

Tot slot
Wij hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van de Mix wedstrijden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met mix@golfclubbergvliet.nl.

seniorenmix-1.jpg
seniorenmix-2.jpg
seniorenmix-3.jpg