Thema- en funwedstrijden jeugd

Speciale wedstrijden voor jou

Kick-off familiewedstrijd
In maart start het seizoen met een funwedstrijd waarbij jij samen met een familielid een wedstrijd speelt. Heb je geen familielid kunnen vinden, dan speel je samen met een ander jeugdlid.

Afsluitende kind / ouderwedstrijd
Het golfseizoen wordt aan het eind van het jaar afgesloten met een funwedstrijd. Je speelt dan met één van je ouders of een ander familielid een wedstrijd op de par3 baan of op de 18 holes baan.

Dageraad
De dageraad is een bijzondere activiteit voor alle jeugdleden, waarbij je overnacht op de golfbaan.
We verwachten je op vrijdagavond, waarna we eerst de tenten opzetten. Daarna zijn er allerlei spelactiviteiten en een gezamenlijke BBQ. Na een goede nachtrust starten we zaterdagmorgen vroeg met een wedstrijd op de par3 baan. Daarna gaan we samen ontbijten en sluiten we het toernooi af.

NGF Familietoernooi
In de maand september organiseert de NGF op landelijk niveau het NGF Familietoernooi. Jeugdspelers mogen een familielid uitnodigen, vader, moeder, opa, oma, oom, tante, neef of nicht, ook als zij geen lid zijn van de golfclub.
NGF Familietoernooi 2020

Paaswedstrijd
In het Paasweekend kun je deelnemen aan een funwedstrijd. Alle jeugdleden kunnen meedoen. Je speelt je wedstrijd op de par3 baan of je speelt 9 holes op de grote baan, afhankelijk van je niveau. Het thema van de wedstrijd is natuurlijk Pasen!

Frietwedstrijd
Golfen en friet, dat gaat goed samen. Alle jeugdleden kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, die op de par3 baan wordt gespeeld. Natuurlijk krijg je een heerlijk frietje.

PAR 3 challenge
Zoals de naam al zegt speel je deze wedstrijd op de par3 baan. Je kunt deelnemen als je tenminste baanpermissie voor de par3 baan hebt.