iGolf MIX! Competitie 2019

2019-igolf-mix!-team1.jpg

Wedstrijdverslag


Thuis op Bergvliet


En op tijd!
We waren er op tijd natuurlijk, zoals het hoort, deze derde matchplay wedstrijd van iGolf Mix! op 30 april 2019, om alle spelers van harte welkom te heten op onze homecourse Bergvliet.
We begonnen met een koffietje en thee met iets lekkers erbij. Inslaan op de driving range was niet nodig joh, dus nog maar een bakkie. De stemming zat er meteen al goed in, ondanks dat niet iedereen goed had geslapen...

Foto's
Met bijna het gehele team compleet, was het tijd voor een nieuwe teamfoto.
Carina weet hoe ze moet starten, alle belangrijke info kregen we mee en ze heeft ons allen met onze flights op de foto gezet, dank Carina! Fris, maar we hebben het droog gehouden!

Wel stabiel
Tja, de bedoeling was om vól de winst binnen te halen, we waren immers thuis. We hebben van alles gedaan, maar niet dat. Mooie slagen, mooie chips, putjes, maar ook waterballen, bunkerballen, heideballen, bosjesballen. Dus gewonnen, gelijk gespeeld en verloren, 20 punten vandaag. We zijn in ieder geval wel stabiel, zelfde score als eerste en tweede wedstrijd.

Aan het werk meiden
De longest én de neary werden bij de heren gewonnen door Jean-Paul Smets. En natuurlijk kon Franka dat ook, de longest én de neary bij de dames waren voor haar! Knap gedaan jullie twee!
De beste score vandaag was voor het Superteam. De Sultans blijven bovenaan, maar kunnen echt nog ingehaald worden. En wij staan nog steeds gedeeld derde. Daar moet nog wat aan gedaan worden meiden, nog twee wedstrijden te gaan!

Paraplu komt van pas
Heerlijk gegeten, mooie prijsjes uitgedeeld en met de weersvooruitzichten de komende dagen, regen en regen, allen een paraplu meegegeven van Geerts uit Oosterhout.

Team iGolf Mix
Lianne van der Heijden
 

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666