Oliebollenwedstrijd

Wedstrijdverslag

Verslag van de oliebollenwedstrijd van 28 december jl.

Voor het eerst deelnemend aan deze wedstrijd schoot de moed mij in de schoenen toen ik de
weersverwachting zag. Ben echt een mooi weer speler maar was blij verrast te zien dat ik met Malcolm een team vormde. Mijn man zag het helemaal zitten en zei 'jullie gaan winnen'!. Meestal komen zijn voorspellingen uit!
Vol goede moed begonnen we op hole 16 en de eerste zes holes bleef de regen uit. Er volgden wat parren en een birdie. Malcolm speelde golf zoals je het hoort te spelen en dan zie je weer hoe mooi golf is. Wat het hele jaar niet goed ging gebeurde nu wel. Mijn putts gingen er in of lagen er vlakbij wat weer wat hoop geeft voor de toekomst. We kregen er zin in. Ook mijn flightgenoten  Anja en Rob gingen lekker en dat beloofde wat!
Toen veranderde het weer en begon het te regenen en te waaien. De par vijven speelden ineens als par zessen en we hadden moeite de boel bij mekaar te houden. Gelukkig werd het later weer droog en namen mijn handen weer de normale vorm aan (zonder ribbels als na een bad van twee uur).
Malcolm, Anja en Rob, bedankt voor de gezelligheid. Ook de wedstrijdcommissie wil ik
bedanken voor de organisatie en de heerlijke warme oliebollen.

Carla van der Graaf

2022-12-28-oliebollen-4.jpg
2022-12-28-oliebollen-5.jpg
2022-12-28-oliebollen-2.jpg
2022-12-28-oliebollen1.jpg
2022-12-28-oliebollen-3.jpg