Damesdag-Sinterklaaswedstrijd

Wedstrijdverslag

Sinterklaaswedstrijd van de Ladiesday op 1 december 2022 

De shotgunwedstrijd zou om 10.00 uur beginnen, dus werd er verzocht om uiterlijk 09.30 uur aanwezig te zijn in het Paviljoen. Bij binnenkomst moest iedereen een (Sinterklaas) cadeautje inleveren bij de wedstrijdcommissie zodat elke deelneemster na de wedstrijd een cadeautje in ontvangst mocht nemen.
Tijdens het uitdelen van de scorekaarten kwam er opeens een Roetveeg Piet binnengelopen die met hulp van enkele Ladies, talrijke kerststerren in allerlei kleuren binnenbracht. Deze werden óók bij de cadeautjes uitgestald, wat was dat een mooi plaatje, iedereen was natuurlijk benieuwd voor wie die zouden zijn ! 

Toen werd het tijd om naar de holes te vertrekken en aan de wedstrijd te beginnen. 
Tijdens de wedstrijd werden we verrast door een bezoekje van de Sint en zijn knecht, deze  keer niet te paard maar in een Handicart. Na een bemoedigend woordje van Sinterklaas en uiteraard pepernoten van “Zwarte“ Piet, gingen we weer verder met de strijd om die prachtige prijzen natuurlijk. 

Bij binnenkomst in het Paviljoen werden de scorekaarten ingeleverd en werd het nog leuker, want Sint en Piet deden de prijsuitreiking! Maar eerst de Leary, deze keer op hole 15, die werd gewonnen door Wilma Vriends. De dagprijs ging deze keer naar Carry Brox. Dit was een aanmoedigingsprijs, Carry zo trouw die bijna elke week aanwezig is. 
Vervolgens pakte Zwarte Piet telkens een willekeurige kaart van de stapel, deze dame mocht bij Sinterklaas komen om een cadeautje uit te zoeken. Maaaaaar eerst luisteren naar wat de Sint te zeggen had. Elk cadeautje, sommigen met gedicht, viel  bijzonder in de smaak bij iedereen.
Na het allerlaatste cadeautje werden Sint en Piet nog uitgezwaaid en tot slot mochten we allemaal nog een prachtige kerstroos uitzoeken van de Roetveeg Piet, waarvoor onze hartelijke dank. 

Natuurlijk óók dank aan de wedstrijdleiding, Lody, Mimi en Odilde, voor alle mailtjes, appjes en jullie inspanning om deze dag tot een succes te maken . 

De 7e prijswinnares van de Sinterklaaswedstrijd: 
Yvon Frijters

2022-dames-sinterklaaswedstrijd-17.jpg
2022-dames-sinterklaaswedstrijd-08.jpg