Baronnen van Bergvliet 2022

Wedstrijdverslag

Laatse avond Baronnen van Bergvliet, maandag 26 september 2022

FOOOOOOORE!!!
Beste Baronnen van Bergvliet,

Het Baronnenseizoen van april tot oktober 2022 op de maandagavond ligt al een tijdje achter ons. En wat een spannend seizoen was het! Na maanden van intense competitie, uitzonderlijk hoge scores en uitdagende spelletjes, is uiteindelijk onze winnaar boven komen drijven.
Felicitaties aan Henk Korteweg, die Baron van Het Jaar 2022 is geworden met uitstekend spel, veel talent en doorzettingsvermogen. Rien van der Poel en Laurens van Dorp kwamen dichtbij, maar konden niet op tegen het talent en de vastberadenheid van Henk.
 
Tijdens de laatste baronnenavond werd Henk, als winnaar van de competitie, gekroond als Baron van het jaar 2022 met het voorrecht om het felbegeerde groene jasje om zijn schouders gehangen te krijgen en daarbij een oorkonde te ontvangen als erkenning van zijn uitmuntende prestaties. We zijn blij om te zien dat hij zo'n geweldige prestatie heeft geleverd en feliciteren hem nogmaals met zijn overwinning.
Een prachtige dichterlijke bijdrage over een golfbal werd die avond verzorgd door Frank Karels.
 
Tot slot van de afsluitende avond werd onder de bezielende leiding van Wim Vervuren het Baronnenlied (3x) gezongen, waarmee we deze mooie golfcompetitie hebben afgesloten. 
Het was een avond vol vreugde en emoties, waarin we terugkeken op een geweldig seizoen.
We willen iedereen bedanken voor hun deelname en toewijding aan deze competitie, en we hopen jullie allemaal weer te zien bij de volgende golfwedstrijd die van start gaat op 3 april 2023. Zorg dat jullie je snel inschrijven want de deelname is beperkt.

Tot gauw weer bij De Baronnen.

Henk Boogaard

2022-09-26-baronnen2.jpg
2022-09-26-baronnen1.jpg