Woensdag Avond Competitie 2022

Wedstrijdverslag


31 Augustus was alweer de laatste avond van de WAC en het is tijd om terug te kijken op een voor ons geslaagde WAC 2022.

Ook dit jaar hebben we dezelfde formule gehanteerd door het aanmelden via een Whatsapp-groep. Net als vorig jaar zeer geslaagd en dit zal volgend jaar waarschijnlijk gehandhaafd blijven. Vele voordelen en heel veel deelnemers hebben gevraagd om dit zo te laten.
Het weer werkte geweldig mee. Het was warm tot zeer warm, alle avonden is er dan ook gespeeld, er is geen uitval geweest.

Veel deelnemers
Het was dit jaar zeer druk met de deelname. Er hebben 89 verschillende personen deelgenomen en dat is een aantal waar wij meer dan tevreden mee zijn. 37 Personen waren nagenoeg wekelijks aanwezig en hebben 10 of meer keer meegedaan.15 Personen hebben maar één avond gemist en Jacqueline van Dongen deed alle avonden mee.

Birdieklassement
48 Personen haalden een birdie met een totaal van 121 birdies. Dit leverde een birdieklassement op dat uiteindelijk is gewonnen door Lex Buur met 20 birdies.

Eindklassement
Het eindklassement was iets minder spannend dan voorgaande jaren en ging uiteindelijk tussen twee personen, die er wekelijks een strijd van hebben gemaakt.
Dit betekende dat het eindklassement er als volgt uitziet:

1. Lennart van Dorst 203 punten
2. Alba Ghering 200 punten
3. Nathan Wielhouwer 188 punten


Op bijgevoegde foto's de drie prijswinnaars.

En toen was de WAC 2022 weer voorbij
De laatste avond werd afgesloten met een gezamenlijk diner in het paviljoen en was weer voortreffelijk verzorgd door het keukenpersoneel en de bediening, waarvoor dank.
Tot slot kunnen wij alleen constateren dat het een zeer plezierige editie was dit jaar en wij hopen volgend jaar weer veel huidige en nieuwe spelers te mogen ontvangen.
Zoals iedereen wel weet gaat Ton er mee stoppen en was er een inzamelingsactie gehouden die hem en Lex is aangeboden. Wij bedanken de deelnemers daarvoor en voelen ons zeer gewaardeerd. Het was niet nodig geweest, maar nogmaals bedankt.
We hopen dat er voldoende animo is om Lex de komende jaren bij te staan, zodat de WAC zijn bestaansrecht blijft behouden.

Bedankje aan alle deelnemers en graag tot volgend jaar.
Ton van der Velden en Lex Buur