Ladiesday Margriettrofee 2022

Wedstrijdverslag

Finale Competitie Ladiesday Margriettrofee

Op donderdag 30 juni 2022 verzamelden de 20 deelneemsters zich enthousiast in het clubhuis om de finale te gaan spelen voor de felbegeerde Margriettrofee. Deze keer in de spelvorm van 9-holes shotgun in plaats van de gebruikelijke 18 holes, want daarna zouden we verblijd worden door een geweldige 3-gangen lunch.

De dag zag er veelbelovend uit: stralend, mooi weer en 21 graden. Perfect golfweer. Om half 10 startten we en werd er door velen bloedfanatiek gestreden. Na afloop verzamelden we ons op het terras voor een drankje en ging de wedstrijdleiding aan de slag om de uitslag te berekenen. Even later gingen we naar binnen voor de lunch en kwam de uitslag.

De winnares van de Margriettrofee is geworden: Nellie Hooijmaaijers
In haar kielzog gevolgd door Lody Sprangers op de zeer verdiende tweede plaats.
De gedeelde derde plaats was voor Anja van der Harg en Ria Schaap.

Ook was er een dagprijs. Deze werd, in de vorm van een doosje ballen, uitgereikt aan Greetje van der Steen. Zij kampt al geruime tijd met fysieke problemen, maar speelt als het even kan toch zo’n 9 holes mee. Als opstekertje werd haar deze prijs toebedeeld.

We willen in het bijzonder Paul Bright bedanken voor het sponseren van het prachtige prijzenpakket voor de winnaressen. Superleuke sokken, doosjes ballen, golfhandschoen etc. Ontzettend bedankt Paul !

We kunnen terugkijken op een mooie voorjaarscompetitie Margriettrofee en ons voorbereiden op de najaarscompetitie.

Ik wil hierbij gebruik maken van de gelegenheid om heel specifiek namens alle dames, de wedstrijdleiding te bedanken voor al hun tijd, inspanningen en enthousiasme om de Ladiesday iedere week weer mogelijk te maken. Dank jullie wel Lody, Odilde, Mimi en Wilma.


De 7e prijswinnares Madelon van Kalmthout
 

 

margrietprijs8.jpg
margietprijs1.jpg
margietprijs5.jpg
margrietprijs2.jpg
margrietprijs7.jpg
margietprijs6.jpg
margrietprijs3.jpg