Ladies invitatiedag 2022

Wedstrijdverslag

Ladies Invitatiedag 4 augustus 2022

Na 2 jaar kon er gelukkig weer een Ladies Invitatiedag georganiseerd worden. Al ver voordat de informatie hierover bekend werd gemaakt, kreeg de wedstrijdcommissie al vele vragen, zoals: wat is de datum, wat is het thema, hoeveel dames mogen we uitnodigen etc. Iedereen had er dus zin in. Op 4 augustus vond het evenement plaats met maar liefst 66 deelneemsters. Dit waren er aanvankelijk meer, maar ook nu gooide corona roet in het eten, evenals de hoge temperaturen. Maar goed, 66 dames kwamen vrolijk binnen, vaak erg leuk verkleed in het thema Tropische Beachparty.
Na een drankje met een zoete lekkernij vertrokken de dames, natuurlijk na de elk jaar terugkerende groepsfoto, naar de holes.
Op 2 punten werden ze verrast met heerlijke hapjes en drankjes, op de “gebruikelijke” hole 13, ditmaal door onze gastvrije en vriendelijke Stephanie en bij hole 1 door onze vaste “Ambios-cateraars” Hans en Adrie. De keukenbrigade van Bergvliet had weer voor veel bijzondere items gezorgd, die zo goed in de smaak vielen, dat er regelmatig om het recept werd gevraagd.
Na binnenkomst had het merendeel van de dames behoefte zich op te frissen en om te kleden. Het is jammer dat de dameskleedkamer slecht geventileerd en donker is, waardoor het daar zeker op zo’n dag, erg warm is.
Maar daarna konden we aan tafel, waar voor erg leuke naamkaartjes was gezorgd en Frenk4u al voor fijne achtergrond muziek zorgde.

Na het voorgerecht vond de prijsuitreiking plaats van de Texas Scramble wedstrijd:
1e prijs, 52 pnt Ria Schaap, Joke den Engelsman, Marjo Roos en Maaike v. Ree
2e prijs, 52 pnt Anja vd Harg, Kitty v. Rijen, Leny v. Noordenne en Meriam de Laay
3e prijs, 55 pnt Yvonne de Wit, Conny v. Lierop, Marja Keuzenkamp en Sylvia Salters

Er waren 2 Neary’s te winnen: 
hole 6 : Wilma Oosters
Hole 11: Nelly v. Gool.
De longest was, hoe kan het anders, voor Franka Martens!

Daarnaast hadden onze 2 Ambiosheren gekeken(!) wie volgens hen het leukst verkleed was of waren. Dit was het team Anja Diamant, Annelies Bekker, Nel Vos en Marjon Wierks.
Tijdens en ook na het overheerlijke 3 gangen diner, zorgde Frenk zoals gezegd voor de muziek. Er werd uiteindelijk veel gedanst, meegezongen en zelfs de polonaise kwam aan bod.
Het was weer een heerlijke en gezellige dag. Graag tot volgend jaar.
Voor een impressie zie de foto’s!

2022-ladiesinvitatiedag-01.jpg
2022-ladiesinvitatiedag-02.jpg
2022-ladiesinvitatiedag-03.jpg