Teerdag heren

Wedstrijdverslag

2 augustus 2021

Eindelijk weer shotgun
Een geslaagde Teerdag, vrolijke gezichten en eindelijk weer eens de mogelijkheid om een shotgunwedstrijd te spelen.
De barbecue was weer helemaal geslaagd en het was ondanks de anderhalve meter afstand weer ouderwets gezellig! Als bewijs hiervan is de bijgaande fotoserie van Humphrey!

Afscheid Cees Otjens
Cees Otjens heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om afscheid te nemen van de Herendag. Zijn rondje was meer dan welkom. Jammer dat zo'n markante deelnemer niet meer deelneemt aan de Herendagwedstrijden.
Frans heeft Cees nog even in het zonnetje gezet en hem namens ons allen een kruik en een worst kado gedaan. Natuurlijk refereerde Frans hierbij aan de bifi-worstjes, die Cees altijd uitdeelde als je bij hem in een flight liep. Cees heeft echter geen afscheid genomen van de Golfclub en we zullen hem hopelijk nog lang tegen komen!

Herendagcommissie
Ad van de Reijt heeft enige tijd terug afscheid genomen als penningmeester van de herendagcommissie. Zijn taak is overgenomen door Jan Rothuizen. Met het terugtreden van Ad bestond de herendagcommissie uit vijf man. Reden voor Frans om maandag een oproep te doen voor een extra commissielid. Jan van Lierop gaf hier aan gehoor, zodat de commissie weer uit zes man bestaat.

2021-08-02-heren-teerdag-1.jpg
2021-08-02-heren-teerdag-2.jpg
2021-08-02-heren-teerdag-3.jpg