Finale Voorjaarscompetitie Ladies

Wedstrijdverslag

Een fantastische afsluiting van de voorjaarscompetitie
Donderdag 24 juni was het alweer zo ver, tijd voor de afsluiting van de Ladiesday Voorjaarscompetitie.

Helaas was het seizoen anders dan we normaal gewend waren. Covid-19 sloeg toe, waardoor we voor en na de wedstrijden geen gezamenlijk drankje konden drinken. Alsnog hebben we het ontzettend leuk gehad met elkaar en konden we met onze eigen flight op hole 13 toch nog een drankje nuttigen.

Voor de laatste dag van de voorjaarscompetitie hadden 25 dames zich aangemeld om 9 holes te spelen, met aansluitend een heerlijke lunch en de prijsuitreiking. Helaas waren vanwege diverse omstandigheden niet alle dames aanwezig.
In het restaurant werden we netjes ontvangen met de gebruikelijke Brabantse gastvrijheid. De zeer lange tafel was mooi gedekt en we startte met een heerlijk glaasje Sangria. Lody heette ons van harte welkom en bedankte iedereen weer voor dit mooie seizoen.

Prijsuitreiking
Tijdens het dessert werden de prijzen door Lody en Mimi uitgereikt aan de winnaars.
Einduitslag voorjaarscompetitie

1.
2.
3.
Emilie Knol
Lody Sprangers
Magda van der Velden
243 punten
240 punten
229 punten


Onze Thea wist de dagprijs te veroveren met een mooie score van 19 stableford punten. Ook Franka was met haar baanhandicap van 5 (!) zeer tevreden met haar 18 punten.

Gouden randje
Corrie trakteerde ons allen op een drankje omdat zij onlangs haar 50 jarige bruiloft met Chris heeft gevierd. Natuurlijk werd er daarna door de dames "Lang zullen ze leven" gezongen, waarbij Corrie genoot van het valse gezang!

Het was weer een zeer mooie en gezellige afsluiting van het seizoen en, zoals we gewend zijn, had de keukenbrigade ons weer zeer positief verrast.

Damescommissie bedankt voor jullie inzet! Op naar het volgende seizoen.

Annemarie Smits