Vlaggetjesdag / Handicartwedstrijd

Wedstrijdverslag

Sponsorwedstrijd ten behoeve van de Stichting Handicart
Na een jaar van afwezigheid hebben we dit jaar met inachtneming van de Coronaregels weer een vlaggetjeswedstrijd georganiseerd op Koningsdag.
Met 75 deelnemers aan de start was het een druk bezochte wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd konden de deelnemers hun inschrijfgeld doneren in de “collectebus”. De volledige opbrengst van 602,50 euro is gedoneerd aan Stichting Handicart, waarvoor wij alle deelnemers willen bedanken.

In de stijl van Koningsdag van start
Dat de wedstrijd op Koningsdag werd gespeeld, zag je terug bij de deelnemers, iedereen had wel iets aan in oranje of rood/wit/blauw, het was een feestelijk gezicht.
Voor aanvang ontstond af en toe wat commotie over het aantal slagen wat minder was dan normaal. Sommige deelnemers waren vergeten dat ze vanwege Koningsdag vanaf de oranje teeboxen speelden.
De deelnemers gingen, met een vlaggetje en een bal op zak, in flights van 4 van start. Door onze starter Tom de Graaf verliep alles op rolletjes en ging zelfs de laatste flight op tijd van start. Top gedaan Tom!

En nu maar hopen dat je niet snel je vlag moest plaatsen. De eerste vlag stond op de green van hole 14 en daarna kwamen we maar enkele vlaggen tegen op hole 15. Rond de green van 16 werd het al iets drukker, maar je merkte wel dat er goed gespeeld werd, want de meeste vlaggetjes kwamen we pas tegen op hole 17 en 18. Natuurlijk waren er een aantal toppers. Hun vlaggetjes stonden op de eerste twee holes van de kleine baan.

En dan de uitslag

1. Kees Compier
2. Lody Sprangers
3. Frans van Boxel


Iedereen bedankt voor zijn/haar deelname, het was een gezellige wedstrijd. Hopelijk doen jullie allemaal weer mee volgend jaar en dan natuurlijk met afsluiting op het terras.

Groetjes,
Adriënne van Veen