Finale Ladiesday - augustus 2020

Wedstrijdverslag

Een warme, gezellige finaledag met een spannende eindstrijd
Donderdag 13 augustus speelden we de finaledag van de Ladiesday competitie, waarbij werd gestreden om de Margriettrofee. Zoals gebruikelijk werden er 9 holes shotgun gespeeld, waarna we konden genieten van een lunch.
De beste 7 scores telden, waarbij de stableford punten van de finaledag werden opgeteld. Het zou nog wel eens spannend kunnen worden, want de scores lagen niet ver uit elkaar.

Wat een hitte
Het was wederom een warme dag. Gelukkig vertrokken we met veel bewolking wat in het begin duidelijk scheelde in gevoelstemperatuur. Toch vielen er, al bij het begin van de wedstrijd, golfkarren om van de warmte. Veel dames waren blij dat er maar 9 holes gespeeld werden.

Coronaproof lunchen
Na het opfrissen, wat niet echt gemakkelijk was in de erg warme kleedkamers, konden we achter in het koelere restaurant verder bijkomen. De dames en heren van de catering hadden voor een perfecte, gezellige en coronaproof opstelling van de tafels gezorgd.
We hebben genoten van een heerlijke en verrassende lunch, geserveerd door de attente bediening.

De prijsuitreiking
Voordat we van het dessert, een zeer smakelijke mini Cosmopolitan, konden genieten, vond de prijsuitreiking plaats. Mede dankzij sponsoring van Paul Bright, hebben de winnaressen leuke prijzen in ontvangst kunnen nemen, zoals een golfhandschoen en doosjes ballen.
Dan nu natuurlijk de uitslag:

1e prijs Mimi Vogt 229 punten
2e prijs Shirley Fu-Chi 227 punten
3e prijs Cocky Jansen 216 punten
4e prijs Magda van der Velde 213 punten


Dit jaar gaat de wisseltrofee dus naar Mimi. Zij mag hier een jaar lang van genieten. Van harte proficiat! Carla Fransen ontving nog een doosje ballen omdat zij met 19 stableford punten de dagprijs heeft gewonnen.

Het was een mooie en erg gezellige dag, niet in de laatste plaats omdat er weer veel dames aanwezig waren.

2020-08-13-finale-ladiesday-1.jpg
2020-08-13-finale-ladiesday-2.jpg
2020-08-13-finale-ladiesday-5.jpg
2020-08-13-finale-ladiesday-3.jpg
2020-08-13-finale-ladiesday-4.jpg