Afscheid Angelique Weterings

Ladiesday

Jammer!
Eind januari was de laatste keer dat Angelique mee kon doen op de Ladiesday, als commissielid én als deelneemster. Jammer, jammer, jammer, maar Angelique heeft een nieuwe baan, waarbij een vrije donderdag helaas geen optie meer is. Na acht jaar als zeer gewaardeerd commissielid zullen we haar zeker gaan missen. Ze is nu lid geworden van de maandmedalcommissie, waar ze haar capaciteiten inmiddels in praktijk brengt.

Creatief
Angelique was mede verantwoordelijk voor de organisatie, waarbij ze een belangrijke rol speelde bij het creatieve gebeuren. Denk hierbij vooral aan de Sinterklaas- en funwedstrijden en ook het tegenwoordig zeer belangrijke thema van de invitatiedagen. Daarnaast overzag ze snel wanneer hulp geboden was en sprong dan bij, zonder er veel woorden aan vuil te maken.

Gepast!
We hebben de laatste donderdag in januari dan ook op "gepaste" manier afscheid van haar genomen. Dankzij een bijdrage van alle dames, alsmede van het bestuur van de golfclub, hebben we haar een leuk golfarrangement en natuurlijk bloemen cadeau kunnen doen. Lovende woorden ontbraken hierbij natuurlijk niet.

Liek, we danken je hierbij nogmaals voor acht fijne jaren en wensen je heel veel succes en plezier in je nieuwe baan en natuurlijk in de maandmedalcommissie.

Alle dames van de Ladiesday.

2020-01-30-angelique-weterings.jpg