Ladies Kerstwedstrijd

Wedstrijdverslag

Een makkie
Op 12 december speelden we, zoals gebruikelijk, onze kerstwedstrijd: 9 holes shotgun, zodat we allemaal ongeveer gelijktijdig in het clubhuis aankwamen.
Het was mooi en droog weer, dus die 9 holes waren een "makkie".

En lunchen bij Bergvliet
Dit jaar konden we, in tegenstelling tot vorige jaren, onze kerstlunch bespreken bij Bergvliet. Andere jaren was dit niet mogelijk i.v.m. een jaarlijks groot kerstfeest van een bedrijf. Heel erg fijn dat we nu eens lekker in ons eigen clubhuis konden blijven.

Echte ladies
Sommige dames dronken bij binnenkomst na de 9 holes eerst wat, anderen doken meteen de kleedkamer in om zich op te frissen, om te kleden en verder pogingen te doen om zich mooi(er) te maken. Nadat iedereen in vol ornaat in het clubhuis zat en we weer knus in "ons hoekje" tegenover de bar zaten, werd er een heerlijke amuse met bubbels geserveerd. Deze werd meteen goed ontvangen. Daarna konden we aan tafel in de Proeverij, waar we drie prachtig en sfeervol gedekte tafels aantroffen en we genoten hebben van een heerlijk drie-gangen-kerstmenu.

Waardevol
De vier dames van de organisatie ontvingen van alle Ladies nog een prachtig cadeau voor hun bewezen diensten het afgelopen golfjaar.
Het waren een erg fijne en sfeervolle ochtend en middag. Dat er een gezellige, steeds groter wordende groep Ladies meespeelt op donderdag, is ook voor de organiserende commissieleden erg waardevol.
Ook onze dank aan de keukenbrigade en het bedienend personeel voor de perfect verzorgde lunch en entourage.

We kijken alweer uit naar volgend jaar!

2019-12-12-ladies-kerstwedstrijd.jpg