NGF Competitie Voorjaar 2019

2019-08-28-wac-01.jpg
2019-08-28-wac-02.jpg
2019-08-28-wac-03.jpg
2019-08-28-wac-04.jpg

Afsluiting WAC


28 Augustus was alweer de laatste avond van de WAC. Het is tijd is om terug te kijken op een voor mij geslaagde WAC 2019.

Enkele feiten

  • Er hebben dit jaar 70 verschillende personen deelgenomen en dat is een aantal waar wij zeer tevreden mee zijn. Een goede 20 personen waren nagenoeg wekelijks aanwezig en hebben 10 of meer keer mee gedaan.
  • Er zijn twee avonden uitgevallen, één vanwege onweer en één vanwege extreme hitte. Verder heeft het weer prima meegewerkt en was de zon veelvuldig aanwezig of stopte de regen precies op tijd.
  • Het valt op dat er beduidend minder birdies en eagles zijn geslagen. 56 Birdies tegenover 105 in 2018. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de omstandigheden in 2018. Dit jaar stond er wel gras op de fairways en vooral daarnaast.
     

Slotavond
De laatste avond werd traditiegetrouw afgesloten met een gezamenlijk diner, wat weer voortreffelijk was verzorgd. Hulde voor het personeel in de keuken en ook het bedienend personeel. Er hebben 24 personen meegegeten. Het werd een gezellig samenzijn.

De longest en de neary
Uiteraard speelde de prijsuitreiking op de slotavond een grote rol. Er was het e.e.a. weg te geven. De longest en de neary werden deze keer gesponsord door Billy Louden, waarvoor dank. Bovendien was er voor iedereen een kleinigheidje.

Het eindklassement
Het eindklassement was zoals verwacht zeer spannend en uiteindelijk stonden er twee spelers op plaats 1 met 170 punten. De beslissing over de eindwinnaar is altijd discutabel. We hebben de knoop doorgehakt op aanwezigheid op de laatste avond en op basis van de laagste handicap.
Dit betekent dat het eindklassement er als volgt uitziet:

1. Martin Verhoogh 170 punten
2. Ruud Kooman 170 punten
3. Theo Machielsen 163 punten


Het birdieklassement is dit jaar gewonnen door Frank Karels met 8 birdies.

Nieuwe vrijwilligers melden zich aan
Het mooiste van deze avond is dat ik al van minimaal twee personen te horen kreeg dat ze volgend jaar graag het systeem willen leren en mij willen bijstaan.
Rest mij nog om mijn steun en toeverlaat van dit jaar, Jan Zandberg, enorm te bedanken. Zonder hem was het veel moeilijker geweest om dit jaar te handelen. Ook hij wil bekijken of ondersteuning bij de WAC volgende jaar binnen zijn mogelijkheden valt.

Tot slot kan ik alleen constateren dat het een zeer plezierige editie was en ik hoop volgend jaar weer veel huidige en nieuwe spelers te mogen ontvangen.

Bedankje aan alle deelnemers en graag tot volgend jaar.

Ton van der Velden
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Naar wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666