NGF Competitie Voorjaar 2019

2019-08-24-kampioensfeest-dames-2-2.jpg

Kampioensfeest dames 2


We gaan er een feestje van maken
Zaterdag 24 augustus is om 13.00 uur de aftrap van wat een gezellige afsluiting van een zeer succesvol seizoen zal worden! Ons bij elkaar geraapte team is niet alleen kampioen geworden en gepromoveerd, maar onze captain Franka is ook nog matchplay kampioen geworden. Als dat niet genoeg redenen zijn voor een feestje.......
Onze partners zijn ook uitgenodigd om mee te spelen en het belooft een gezellige boel te worden.De spelvorm
Na een drankje en een lekker taartje met de toepasselijke tekst 'kampioenen 2019' neemt onze co-captain Rian het woord en legt uit hoe vanmiddag gespeeld gaat worden. We hebben al wel geruchten gehoord dat het 'heel leuk gaat worden'. Iedereen is erg benieuwd wat zij en Carina voor ons in petto hebben. Als de organisatie voor zoiets bij Rian ligt, kun je wel de gekste dingen verwachten…..
Mannen en vrouwen gaan in aparte flights de baan in. De samenstelling van de flight wordt bepaald door het nummer op een briefje dat je uit een zakje kiest. Helemaal leuk! Iedereen krijgt een kaart waarbij op elke hole staat aangegeven met welke club je die hole speelt, dus de hele hole…… Je mag alleen met je putter putten als je bal op de green ligt.

Hilarische toestanden
Kun je je voorstellen dat je een hele hole alleen met je putter slaat, of nog gekker, alleen met je driver? Het kan en het is zelfs hartstikke leuk. Het zorgt wel voor gekke taferelen. Een man die achter ons loopt roept op een gegeven moment dat we een driver op de green hebben laten liggen. Hij snapt er niks van!

Nieuwe inzichten
Het is niet alleen een gekke, maar ook een leerzame ervaring. Je ontdekt dat elke club meer mogelijkheden heeft en dat je bijvoorbeeld niet perse met je driver hoeft af te slaan om de bal ver weg te krijgen. We komen wel tot de conclusie dat met je driver uit een bunker slaan niet echt een leuke optie is.

Tropisch warm
Gelukkig vandaag geen regen en wind, maar een gloeiende bol aan de hemel die voor een enkeling een serieus obstakel vormt. Het mag de pret niet drukken. De baancatering verblijdt ons met heerlijke frisse stukken watermeloen en waterijsjes.

Borreltijd
Na gedane arbeid is het goed rusten en we laten ons de koude drankjes dan ook goed smaken. Buiten aan de grote, lange tafel is het een gekwetter van jewelste. Iedereen heeft wel een grappig of een sterk verhaal dat verteld moet worden. Als iedereen 'binnen' is komt Tom de Graaf als voorzitter van de WeCo ons team feliciteren met het behalen van het kampioenschap en krijgen we allemaal een bos bloemen uitgereikt. Hij heeft zeer lovende woorden en een presentje voor Franka die een aantal jaren de coördinatie van de NGF competitie voor haar rekening heeft genomen.De prijsuitreiking
Na intensief bestuderen van de kaarten wordt 'fore' geroepen en kan Rian op haar eigen komische manier beginnen aan de prijsuitreiking. Ze heeft werkelijk voor van alles en nog wat een leuke prijs om uit te delen, hetgeen door iedereen erg wordt gewaardeerd!
Er volgen speeches van de winnaars, de captain, de co-captain en allerlei mensen die nog even iets willen zeggen. Het is een gezellige boel en er wordt veel gelachen! Ook tijdens de maaltijd is de stemming opperbest en het loopt dan ook tegen elven als de eersten aanstalten maken om huiswaarts te gaan. We zijn het er allemaal over eens dat we een fantastisch team hebben dat ook nog eens heel goed samen een feestje kan vieren.

Afsluiting
Al met al kan ik wel zeggen dat het een zeer geslaagde dag was, zeker door de inspanningen van Rian en Carina die er echt een feestje van hebben gemaakt! Rian en Carina, jullie zijn kanjers!
Als team kijken we uit naar de competitie van volgend jaar waar we met elkaar weer sportief gaan strijden voor goede resultaten! Go girls!

Joyce Krijn
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Naar wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666