Ladies Invitatiedag

Wedstrijdverslag


Glitter & Glamour
Het thema van de invitatiedag van de Ladies was "Glitter & Glamour". Om elf uur had iedereen zich gemeld in het clubhuis waar een kop koffie/thee klaar stond met een lekkertje. De oh’s en ah’s  waren niet van de lucht ter bewondering van diverse outfits. Geweldig dames!! We gingen dan ook allemaal graag op de foto.

Wat een enorme deelname
De deelname was boven verwachting, 76 dames hadden zich aangemeld. Gelukkig kregen we van Bergvliet de ruimte om al onze dames in te delen.Wat nog spanning meebracht was de weersvoorspelling, het zag er niet echt geweldig uit, maar gaandeweg werd het weer vriendelijker.
We kregen maar twee keer een buitje, dat eigenlijk geen naam mag hebben, dat  heeft zeker het plezier niet bedorven.

De jury en hun versnaperingen
Er was een heuse jury in de baan en deze vier heren zorgden tevens voor de catering. De ene groep trakteerde ons op heerlijke focaccia en een glas sangria. Bij de andere heren kregen we prosecco en een lekkere amuse. Wat een verwennerij. We gingen  er goed van spelen.

De 19e hole
Rond vijf uur was iedereen binnen. In de kleedkamer moest veel ingeschoven worden, zo druk was het. Na het aperitiefje werden we uitgenodigd in het restaurant waar de tafels met tafelindeling klaar stonden. Omdat we onze keuze van te voren hadden doorgegeven gingen ons heerlijke voorgerecht en hoofdgerecht als een geoliede machine van de keuken naar de tafels. Het was geweldig! Dit alles werd begeleid door de passende muziek van Frenk4you. Heel gezellig.

De mooiste
De vier heren van de jury voerden een zeer serieuze discussie over de mooiste of leukste dame. Na rijp beraad is dit Odilde Dirkzwager geworden. De winnaressen ontvingen een glazen plaquette.

De dan de uitslag van de wedstrijd

  Team Punten
1. Nellie Hooijmaaijers, Ria Schaap en Suzanne Nuyens 57
2. Karin v.d. Tak, Petra van Broekhoven, Emilie Knol en Mieke Mayers 59
3. Anneke Rothuizen, Aleke Hilverink, Floor Vandeweijer en Anna v.d. Linden 59

 

Neary Marina van Drooge hole 6
Longest Franka Martens hole 13


De prijswinnaars ontvingen hun prijzen in de vorm van een vogeltje en heuse medailles. Gefeliciteerd allemaal.

Het was heerlijk!
We werden nog verrast met een super dessertbuffet. De keukenbrigade heeft zich deze dag van zijn beste kant laten zien. Een applaus voor onze kok en zijn brigade besloot het diner. Heel hartelijk dank!

Dansend de dag afsluiten
De dansers konden even genieten van de klanken van de gastartiest Franka.
Al dansend op de tonen van o.a. Niel Diamond hebben we de dag afgesloten. Wij gaan nog wat nagenieten en ons over een aantal maanden weer buigen over de volgende Ladies Invitatiedag.

2019-08-15-ladiesinvitatiedag-01.jpg