Wedstrijdverslag

2019-06-27-ladiesday-1.jpg
2019-06-27-ladiesday-2.jpg

Finale Ladiesday


27 juni - Finale Ladiesday

De strijd om de Margriet trofee 2019
Vandaag 27 juni 2019 werd de finale wedstrijd van de competitie om de Margriet trofee over 9 holes gespeeld door 18 dames. De eerste van de 16 al gespeelde wedstrijden (allemaal over 18 holes) dateert alweer van vlak voor kerst. Na selectie van de 7 beste wedstrijden voor elke dame, ging Lody ruim aan de leiding. Met 20 punten voorsprong zou zij in een finale over 18 holes al moeilijk te verslaan zijn, over 9 holes lukte dat zeker niet.
Lody won met 258 punten glansrijk de nieuwe Margriet wisseltrofee, met heuse margrietjes versierd door Odilde, en … een door Spa One gesponsord arrangement voor 2 personen. Dus wie Lody en Adrie aan de overkant willen bewonderen, kunnen zich melden bij Lody. Wel zelf betalen natuurlijk.

Er waren meer winnaars
De aanwezige nummer 2 en 3 hebben stuivertje gewisseld: Emilie werd tweede met 239 punten en won een golfhandschoen met 2 doosjes ballen, gesponsord door Bergvliet. Die sponsor was dichtbij en maakte het makkelijker de rechterhandschoen nog even om te wisselen voor een 'linker'. Greetje behaalde de derde prijs met 238 punten en won 2 doosjes ballen, gesponsord door Paul Bright!

Bedankjes
Uiteraard werden de sponsoren van de prijzen hartelijk bedankt en werden foto's van de uitreiking van de trofee naar naamgeefster Margriet Bliemer gestuurd. Via Facetime was Margriet ook getuige van onze gezellige lunch, en wij maar zwaaien met z’n allen.

En toen aan de lunch
De goedverzorgde lunch, bestaande uit een warm tomatensoepje, heerlijk belegd brood, quiche, een wrap en carpaccio met voor de meesten een koel wijntje erbij, smaakte erg goed.
Zo tegen half 4 gingen de meeste dames weer huiswaarts.

Uitnodiging
Het was een gezellige dag.
Dus…. aspirant deelneemsters worden van harte uitgenodigd om op donderdag met ons een balletje te komen slaan.

Van nummer 7
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666