Wedstrijdverslag

2019-06-08-ledeninvitatiedag-4.jpg
2019-06-08-ledeninvitatiedag-5.jpg

Ledeninvitatiedag


8 juni 2019

Een traditie
Voor ons is de jaarlijkse ledeninvitatiedag inmiddels een gezellige traditie aan het worden. Ook dit jaar hebben we weer als vast vriendenkoppel deelgenomen. En net als alle voorgaande jaren zijn voor ons voornamelijk de Olympische gedachte en de gezelligheid reden om mee te doen.
Dat we deze keer de eerste prijs, volledig verrassend overigens, in de wacht sleepten, maakte deze traditie wel heel speciaal. Gestart op hole 18 met een birdie en daarna een samenspel in ons team, dat maakte dat bijna alles lukte. Op de tour hoor je als commentaar weleens dat iemand zijn putter niet spreekt. Bij ons ging dat niet op, voor onze gastspeler Piet maakte het niet uit waar de bal lag, hij putte hem er gewoon in. Op enig moment namen wij onze putters niet eens meer uit onze tassen... En met die wetenschap voelt golf aan als een gemakkelijk spelletje.

Alle complimenten
Maar dat gezegd hebbende, verdienen eigenlijk de organisatoren en de volledige keukenbrigade, ondersteund door onze voortreffelijke dames en heren van de horeca, alle credits.
Na een opfrisbeurt werden we getrakteerd op kleine, afwisselende gerechtjes. Tussen al dit lekkers en de gezellige rumoerigheid aan alle tafeltjes bleek weer eens temeer dat onze slogan "Golfclub Bergvliet wordt gekenmerkt door een verenigingsleven, waarbij de Brabantse gastvrijheid, gezelligheid en Bourgondische inslag een belangrijke rol spelen", de plank zeker niet misslaat. Want onder verrassende, muzikale begeleiding kwamen langzamerhand de beentjes uit de golfvermoeidheid en werd de dansvloer opgezocht. En dat ging zelfs op enig moment over in een meer dan enthousiaste polonaise!

Voor herhaling vatbaar
Met honderdvier deelnemers, slechts een "klein beetje" wind en tussendoor wat pittige regenbuitjes kijken wij zeker weer terug op een geslaagde golfdag. Wij hebben in ieder geval genoten en dat geldt volgens ons ook voor alle andere deelnemers. Hopelijk zien we elkaar weer bij de volgende ledeninvitatiedag. Wij houden hem er graag als traditie in! Nogmaals alle dank aan de organisatie en de gehele horeca, chapeau!

Tot slot rest nog de uitslag van de wedstrijd:

Eerste plaats

Audrey Geuvers
Lenie Moorman
Piet Moorman
Ben Geuvers

Tweede plaats

Walther van Gool
Floor Vandeweijer
Carina van Gool
Jo Vandeweijer

Derde plaats

Conny van Lierop
Charlotte van Hellenberg
Rudolf van Hellenberg
Jan van Lierop
 


Met warme golfgroet,
Lenie en Piet Moorman
Audrey en Ben Geuvers
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666