Wedstrijdverslag

2019-04-23-paaswedstrijd-senioren-1.jpg

Paaswedstrijd Senioren Mix


Op dinsdag 23 april werd de traditionele paaswedstrijd van de seniorenmix gehouden. De formule voor de wedstrijd was Texas Scramble. Er waren 53 deelnemers. De shotgunwedstrijd begon om 10.00 uur.

In het begin was het nog wat fris, wat gezien het tijdstip waarop werd gestart niet vreemd was. Tijdens de wedstrijd werd met de cateringcar door de baan gereden met koffie, thee en broodjes ei, verzorgd door Ans Bon en Marijke Picavet. De stemming bleek er bij de deelnemers goed in te zitten. De versnapering werd zeer op prijs gesteld. Immers, na hard werken is het fijn om iets te eten en te drinken. Hierna werd er aanzienlijk beter gespeeld. Of dat nu kwam door de versnapering of het mooie weer laten we in het midden.

Op het zonovergoten terras werd na afloop, onder het genot van een drankje, nagepraat over de wedstrijd. Vervolgens volgde de prijsuitreiking. Omdat Pasen al achter de rug was, stonden de prijzen niet meer in het teken van dit feest. In plaats van paaseieren en paashazen kregen de winnaars "gewone" chocolaatjes en bonbons, afhankelijk van het behaalde resultaat.
 

1e prijs met 53 punten

Paul van der Kallen
Marijke Alders
Lia Compier
Arie van Irsen 
   
2e Prijs met 52 punten

Rinus van Driel
Fokje Konter
Frans Picavet
   
3e Prijs met 52 punten

Els van poppel
Huub Hooijmaaijers
Jo Vandeweijer


Na de prijsuitreiking was er voor iedereen nog een heerlijk borrelgarnituur. Al met al was het weer een geslaagde dag.
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666