Wedstrijdverslag

2018-11-29-gouden-theepot-1.jpg

De Gouden Theepot


Het is donderdag 29 november Ladiesday op Bergvliet. Bij enkele dames dringt het besef door dat er vandaag wat te winnen valt: DE GOUDEN THEEPOT. Voor ons allemaal een fel begeerde prijs. Weken ons uiterste best gedaan om zo hoog mogelijk te eindigen op de speeldag en voor een aantal lag nu de prijs voor het grijpen. Twee om twee met een gelijk aantal punten en het onderlinge verschil was vijf.

Traditiegetrouw worden de kanshebbers als laatste ingedeeld, zodat degenen die al binnen zijn mee kunnen leven met de spanning van de laatsten. Daar zijn ze, hoe hebben jullie gespeeld, oh niet zo best nee en bij die ging het ook niet zo goed. De kaarten worden ingevoerd en de eindresultaten verwerkt.

Op Hole 19 wordt het steeds gezelliger met drankjes en bittergarnituur op tafel en dan is daar de uitslag. Het is haast het gezegde: waar twee honden vechten enz. ....gaat inderdaad deze uitspraak deze donderdag op.

Thea Graven is de gelukkige winnaar van deze prijs en mag de Gouden Theepot voor de derde keer in zes jaar tijd mee naar huis nemen. Dat hield meteen ook in dat ze deze mag houden en hij komt in de "vitrinekast" te staan. Een leuke trofee die tussen 2013 en 2018 door diverse dames is gewonnen maar nu zijn plaats heeft gekregen. Als tweede is Lody geëindigd en derde is Aafke geworden. En dat waren de twee die bovenaan stonden.

We maken ons weer op voor de volgende competitie die we in 2019 gaan beginnen, maar dat duurt niet lang meer. Voor nu toch maar eerst de Sinterklaas wedstrijd en de kerstlunch.

Damescommissie Golfclub Bergvliet
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666