Wedstrijdverslag

2018-11-25-eclectic-1.jpg
2018-11-25-eclectic-2.jpg

Eclectic Wedstrijden


28 oktober, 10 november en 25 november 2018

Eclectic, dé kans om je meest geweldige kaart te lopen!

De nieuwe Eclectic wedstrijdcommissie heeft allereerst gegoogled wat nu eigenlijk eclectic betekent. En…. Wiki geeft antwoord: Eclectic (golf) een golfterm die aangeeft in welke vorm een golfwedstrijd gespeeld wordt. Eclectisme staat voor het combineren van verschillende stijlen of stromingen. Dat geeft echt veel informatie en weer doken Anja, Conny en Agnes in vergadering en haalden info op. Die informatie was zeer divers, variërend van 6 holes verbeteren per wedstrijd, naar 9 en alle holes. Kortom alle vrijheid voor deze wedstrijd-organiserende debutanten om eigen, duidelijke en eenduidige regels voor de wedstrijdserie op te stellen, en zo gedaan! Het is zelfs zover gekomen dat op het laatst één van de commissieleden op verre missie is gestuurd.

Resultaatgericht Eclectic is het geworden:

  • Wedstrijd 1, stableford gewoon scoren,
  • in wedstrijd 2 je scores verbeteren
  • en in wedstrijd 3 je scores nogmaals verbeteren.

Zo krijg je je allerbeste kaart ever! Met scores tot 45 stablefordpunten zonder duikboot genoemd te worden.

Met gemiddeld 35 deelnemers per keer een mooie deelname. En natuurlijk wilde iedereen zo’n fantastisch smiley- of klavertje-4 golfballetje winnen als birdie (17x), of de genderneutrale neary of de dames- of heren longest. Bijzondere vermelding verdient Wilma Vriends met een hole-in-one op 10 november op hole 6! Van harte gefeliciteerd.

Zondag 25 november was het uur der waarheid. Konden de hoge scores nog verder verbeterd worden? Kon er nog een wijziging in het scorebord plaatsvinden? Ja hoor, het blijft natuurlijk golf en soms rolt het balletje in de hole, soms steeds weer even niet. Overall winnaars zijn geworden George de Beer (45 sfd) bij de heren en Jacqueline van Dongen (43 sfd) bij de dames. Proficiat.

Volgend jaar weer, voor nog meer holes in one, birdies, parren en vooral die heerlijk hoge scorekaart (N-Q).

Namens de Eclectic wedstrijdcommissie, Anja, Conny en Agnes
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666