Wedstrijdverslag

2018-11-22-afscheid-margriet-1.jpg
2018-11-22-afscheid-margriet-2.jpg
2018-11-22-afscheid-margriet-3.jpg

Afscheid Margriet


Afscheid Margriet Bliemer bij de Ladiesday op donderdag 22 november

Margriet was altijd een trouwe deelneemster van de Ladiesday. Zoals ze het zelf verwoordde: ze is vele jaren lid van de golfclub geweest en vond het altijd gezellig bij ons, mede omdat er op donderdag niet moeilijk wordt gedaan, voorkeuren worden niet toegestaan.

Margriet heeft jaren als vrijwilligster voor de golfclub gewerkt in diverse functies. Dit heeft ze, in onze ogen, altijd met veel plezier maar ook zeer deskundig gedaan. Ze stond voor iedereen klaar met een grote glimlach, niets was haar te veel. Je kon haar voor van alles om raad vragen. Zelfs als ze het antwoord niet meteen wist, ging ze op onderzoek uit en kwam altijd met een oplossing, ook als dit niet eens binnen haar functie lag.

Daarom wilden we haar op de laatste Ladiesday dat ze officieel mee zou doen, graag in het zonnetje zetten. We hebben wat “versiersels” gemaakt en opgehangen aan onze stamtafel en we hebben haar een echte Ladiesday-herinnering cadeau gedaan: twee flessen wijn met daarop een foto van de (meeste) dames van de donderdag in een kistje met daarop het logo van Bergvliet.
Daarna werd er nog getoast met het door Margriet aangeboden glaasje prosecco en nog gezellig nagepraat.

We wensen Margriet, en natuurlijk Thomas, heel veel geluk, plezier en woongenot in Spanje en zullen hen heel zeker gaan missen.
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666