Wedstrijdverslag

2018-11-05-herendag-zilveren-tee-01.jpg
2018-11-05-herendag-zilveren-tee-02.jpg
2018-11-05-herendag-zilveren-tee-03.jpg

Herendag - Zilveren Tee


Strokeplaywedstrijd om De Zilveren Tee

Maandag 5 november 2018, geweldig golfweer, 63 startplaatsen en 63 deelnemers: "volle bak" !

De traditionele jaarafsluiting van de Herendag is druk bezocht en alle deelnemers hebben hun zinnen gezet op het winnen van de nieuwe wisseltrofee De Zilveren Tee.
Natuurlijk zullen sommige heren nog wel eens met weemoed terugdenken aan de vorige wisseltrofee, de Kruik met de Grote Oren. Al geldt dat niet voor de winnaars van deze trofee, want waar laat je zo’n groot geval en hoe houd je hem in hemelsnaam heel! Dat heel houden is niet gelukt. De kruik vertoonde sporen van geweld. De winnaar werd natuurlijk wel met open armen door het thuisfront ontvangen, maar die kruik dat was een heel ander verhaal! Hij werd ergens achter in de schuur of op een andere donker plek gestald. De wisselkruik was dan ook een vette knipoog van de oude herencommissie!

De nieuwe commissie vond dat het tijd werd voor een nieuwe wisseltrofee. Het idee van Frans: we doen een Zilveren Tee als prijs, heeft Jan professioneel uitgewerkt en op een Bergvliet tee-box gemonteerd. Met dank aan Landgoed Bergvliet, die de tee-box beschikbaar stelde!
Het resultaat is een originele wisseltrofee, die een sieraad is op de schoorsteen of op de piano. De winnaar zal worden vermeld op het blok, de komende jaren kunnen we daar ruimschoots mee uit de voeten.

Dat de prijs gewild is, bleek uit het grote deelnemersveld. Zelfs de kat van de marshalls wilde mee!
De spanning was op de baan te merken, want er werden veel slagen gemaakt. Bij strokeplay is dat helaas onevenredig aan het resultaat. Op Rob Ruiter had die spanning geen enkel effect!  Onverstoorbaar stevende hij af op een afgetekende winst!

Proficiat Rob, aan jou de eer om een jaar op de wisseltrofee te passen. En dat mooie shirt mag je behouden. De Herencommissie verwacht wel dat je dit shirt draagt tijdens de fun-wedstrijden!
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666