Wedstrijdverslag

2018-11-01-jongens-tegen-meisjes-01.jpg
2018-11-01-jongens-tegen-meisjes-02.jpg

Jongens tegen Meisjes


Het was toch nog spannend!

Voor de vierde keer gingen op donderdag 1 november de Jongens van Ambios en de Meisjes van de Ladiesday weer de strijd aan met als inzet ‘de wisseltrofee’. Een jaarlijks treffen, waarvoor bijv. operaties en vakanties worden uitgesteld en waar na de zomervakantie reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Alvorens de twintig teams de baan in gingen voor een Foursome wedstrijd, was er koffie met vlaai, meegebracht uit Limburg door Ambios-lid Frans Jeltes. Het weer was uitstekend, de spirit was goed en er hing een wat nerveuze spanning in de lucht. Iedereen streed voor wat hij waard was en na afloop werden de punten geteld, totaal 463 stableford-punten (gemiddeld per team: 23 stabelfordb!!).

De besten van die dag hebben nipt gewonnen en dat bleken wederom de Jongens van Ambios te zijn; nu al drie jaar op rij. Bij de prijsuitreiking en de borrel met versnapering spraken de Meisjes al snel over revanche. Nou, we gaan er met zijn allen weer een jaar aan werken om straks goed voorbereid de strijd weer aan te gaan!
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666