Wedstrijdverslag

2018-08-09-ladiesinvitatiedag-01.jpg
2018-08-09-ladiesinvitatiedag-14.jpg

Meer foto's

Ladiesinvitatiedag


Na twee jaar was er dan weer onze Invitatiedag, een dag waarop de dames een gastspeler mochten uitnodigen. Daar werd leuk gehoor aan gegeven en zo waren we met 56 dames. Gebruikelijk is het bij de dames hier een thema aan te verbinden. Dit jaar” Hoedjes”. Alle dames hadden een groter of kleiner hoedje op het hoofd. Heel leuk.

Met de herinnering van twee jaar geleden in ons achterhoofd van een hele dag regen zagen we de weersvoorspelling voor deze dag toch een beetje met angst tegemoet. Het was al weken heel erg warm en dan net voor deze dag werd er bijzonder slecht weer voorspeld, maar ja waar valt het dan. De wedstrijdcommissie heeft een zonnedansje gedaan, worst die geofferd moest worden toch opgegeten en kaarsjes gebrand en zie het heeft geholpen. Op een enkel buitje na hebben we het droog gehouden. De hoedjes bleven niet allemaal op het hoofd staan door de sterke wind, maar de deskundige jury had al een behoorlijke indruk gekregen.

De catering in en door de baan was weer prima verzorgd door de koks van ons restaurant. Bij binnenkomst genoten we van heerlijk drankje en daarna allemaal weer gezellig gekleed naar het restaurant in het clubhuis. Hier wachtte ons een uitstekend verzorgd diner met als uitsmijter een ijsdessert. De muziek ondertussen en de zang van onze Italiaan deden uiteindelijk de voetjes van de vloer gaan.

En dan de uitslag.

Team Punten
Franka, Yvonne, Conny en Anne 53
Angelique, Marja, Elly en Nellie 57
Marianne, Lia, Carina en Wilma 57

 

Neary Bep Stijlen hole 6
Longest Franka Martens hole 17


De prijswinnaars ontvingen hun prijzen in de vorm van een vogeltje en heuse medailles. De winnaressen van de hoedenwedstrijd ontvingen een glazen plaquette.

Een applaus voor onze kok en zijn brigade besloot het diner. De dansers konden nog even verder gaan ook op de klanken van de gastartiest Franka.

Tot slot willen wij de heren bedanken die bij de twee cateringpunten hebben gestaan om ons te voorzien van de lekkere hapjes en drankjes t.w. Adrie Sprangers, Hans Jehee, Hans Vogt (bedankt Ambios voor het afstaan van deze heren) en Louis Smulders, die tevens samen met Angelique de makers zijn van de mooie foto's. Wie weet mogen wij volgende keer weer een beroep op jullie doen.

Het was weer een zeer geslaagde dag. Op naar de volgende!

Mimi Vogt

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666