Wedstrijdverslag

2018-04-27-handicartwedstrijd-1.jpg
2018-04-27-handicartwedstrijd-2.jpg

Handicartwedstrijd

Voor de tweede keer op rij werd de vlaggetjeswedstrijd op koningsdag gecombineerd met de handicartwedstrijd. Met 47 deelnemers was het weer een succes.
Het doel van deze wedstrijd is de sponsering voor de Stichting Handicart. Deze stichting maakt het mogelijk dat ook de minder valide golfers een rondje golf kunnen spelen door gebruik te maken van een buggy tegen een gereduceerd tarief.

Veel deelnemers kwamen gekleed in het oranje of in de kleuren rood/wit/blauw; dus dit was een vrolijke boel.
Alle deelnemers gingen van start met hun vlag en nu maar hopen dat je niet de eerste was die de vlag de grond in moest steken; want afslaan vanaf oranje is niet altijd een voordeel en ook vanaf deze tee blijft golf een moeilijk spel. De wedstrijd verliep zeer goed en iedereen had het naar zijn zin en zelfs de weergoden waren ons goed gezind. Op hole 10 was er een heerlijke versnapering en kon je even proosten op de “Koning” of natuurlijk op jezelf en je spel. Daarna kon je gelijk aan de slag om op Hole 11 de neary te slaan en op hole 14 kon je gaan voor de longest drive. De vlag van de winnares hebben we aangetroffen op Hole 1 van de Par 3, de andere kandidaten waren op hole 18 (in of bij de hole) geëindigd.

Uitslag
1.  Noortje Kwisthout
2. Tom Bouman
3. Olga Rombouts

Neary
Dames : Riet Schrauwen
Heren   : Thomas Bliemer

Longest Drive
Dames : Franka Martens
Heren   : Nico Verhoeven

Er werd wel een voorwaarde gesteld aan de winnaar (mag zelf een partner uitkiezen); namelijk dat je donateur bent of wordt van de Stichting Handicart. De winnaar en partner worden uitgenodigd voor de regiofinale, deze finale wordt gehouden op 28 september op golfclub Cromstrijen.
Na afloop was er nog een gezellige loterij en deze prijzen waren door verschillende sponsoren beschikbaar gesteld.

Tevens willen we natuurlijk iedereen uitnodigen om volgend jaar deel te nemen aan de handicart wedstrijd/vlaggetjeswedstrijd, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het bedrag dat dit jaar is opgehaald voor de Stichting handicart is Euro 450. Bedankt aan een ieder die hieraan bijgedragen heeft. Natuurlijk willen wij onze sponsoren bedanken voor de prijzen die zij ter beschikking hebben gesteld, dit waren Landgoed Bergvliet, Jumbo Golf Wereld Breda en de families Van Engelen en Van Veen.

Bedankt en hopelijk tot volgend jaar,
Adriënne van Veen

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666