Wedstrijdverslag

2018-04-26-ladiesday-finale.jpg

Finale Ladiesday


Op 26 april 2018 werd weer de finale van de Winterqueen gespeeld. Het betreft hier een jaarlijkse competitie van de Ladiesday, die van begin januari tot eind april plaats vindt. Dit gebeurt onder de formule “best of 7”, waarbij de best gespeelde 6 wedstrijden tellen met als 7e verplichte wedstrijd de finale!

Hoe meer wedstrijden je speelt, hoe vaker je de minder gespeelde wedstrijden kan wegstrepen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de winnaars behoren tot de dames die het vaakst aanwezig waren in deze periode.

Ze zijn daarmee dan ook beloond met het ook aanwezig zijn op dagen in de winter, waarbij de weersomstandigheden “niet optimaal waren”.

Op de finaledag was het eigenlijk al een gelopen strijd: de dames die in de top 3 stonden waren logischer wijze niet meer in te halen en ook onderling zou er geen wisseling meer plaats kunnen vinden, als zij hun ronde maar uitliepen. Dit gebeurde dan ook en de uitslag was:

1. Emilie Knol 267 punten
2. Lody Sprangers 240 punten
3. Fokje Konter 229 punten


Het was daarna nog lang gezellig met weer een aardige opkomst, bitterballen, kaas, brood met smeersels, nacho’s en niet te vergeten heerlijke drankjes.
 

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666