Wedstrijdverslag

2018-03-25-champions-cup.jpg

Champions Cup

 

Uitslag Champions Cup 2017
 
1.  Emilie Knol bal uitgeholed op par 3 baan
2.  Aad van Vugt bal op hole 18 en uitgeholed
3.  Cock van As bal op hole 18, maar niet uitgeholed


Op 25 maart 2018 vond de jaarlijks terugkerende Champions Cup plaats. Deelnemers zijn de kampioenen van Golfclub Bergvliet uit 2017. Daarom is deze wedstrijd natuurlijk alleen op uitnodiging. Er waren 29 deelnemers die prachtig weer troffen, een goede baan en gelukkig weer zomer greens.

Iedere speler kreeg een vlag met zijn of haar naam en een aantal slagen toegewezen gelijk aan de som van de par van de baan (71) en de individuele playing handicap. Er werd strokeplay gespeeld en de vlag moest uiteindelijk geplaatst worden, daar waar de bal na de laatste slag van het toegewezen aantal terecht was gekomen.
Er is uitstekend gespeeld. De vlaggetjes kwamen uiteindelijk terecht op hole 15 tot en met hole 18. Eén persoon had zelfs nog slagen over voor de eerste hole van de par 3 baan.

Hans Jehee putte zijn laatste slag helaas net niet in hole 18 en werd daarom vierde. Cock van As putte zijn laatste slag ook niet in hole 18, maar bleef er wel heel dicht bij liggen en werd zo derde. Aad van Vugt was op hole 18 wel succesvol met zijn laatste slag en werd daarom tweede. De glorieuze winnaar werd Emilie Knol die na de 18 holes haar race naar de winst wist te verzilveren door op de par 3 baan met haar laatste slag uit te holen.

Kortom het was dit jaar een spannende aangelegenheid die een gezellige prijsuitreiking tot gevolg had en ook nog veel plezier na afloop op het terras.

Navigatie - Naar wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 579 5666