Benodigdheden om te golfen

Wat heb ik nodig?

Een golftas...

gevuld met een aantal clubs, maximaal 14, waaronder je putter. Iedere club dient voor het overbruggen van een bepaalde afstand. Als je begint heb je waarschijnlijk aan 7 clubs genoeg. Je hebt dure merken en goedkopere, maar je hoeft niet veel geld uit te geven voor goede clubs; je kunt ze zelfs gewoon huren op de golfbaan. Vraag voor je iets aanschaft altijd advies aan een van onze pro's.


Golfballetjes 

In het begin heb je misschien wel wat meer balletjes nodig, omdat je regelmatig een bal kwijtraakt in het water of het bos. Gelukkig kun je in onze golfshop voor een leuke prijs nieuwe golfballen kopen of je kiest voor “lake balls”.  Dat zijn tweedehands balletjes die zijn opgevist uit de waterpartijen op de golfbaan van Landgoed Bergvliet. Op de driving range gebruik je nooit je eigen golfballetjes, maar haal je een emmertje speciale ballen uit de automaat om mee te oefenen. Deze ballen zijn alleen voor gebruik op de driving range; je mag hiermee niet op de golfbaan spelen.


Golfschoenen...

waarmee je zowel in de baan als op de green voldoende grip hebt. Met golf spikes of met vaste kleine nopjes.
 

Kleinere hulpmiddelen..

zoals een golfhandschoen waardoor de club beter in je hand blijft, een pitchfork om gaatjes te repareren, tees om je balletje bij de afslag op een verhoging te leggen, markers om je bal te markeren als deze in de weg ligt voor andere spelers en een cap om geen last te hebben van de zon.

Meer informatie?

Neem contact op met onze jeugdafdeling

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl