Corona Protocol

Corona update vanaf 26 juni 2021 

Vanaf 26 juni is er weer meer mogelijk, zo ook rondom onze golfbaan, kort op een rijtje:  

 • De terras en het restaurant zijn open vanaf 08:00 uur
 • De golfshops zijn weer open
 • Publieke binnenruimtes zijn weer open

Golf
Mag doorgaan op 1,5 meter afstand en in flights van 4 personen.  

Horeca

Wij zijn verheugd dat we u vanaf 5 juni naast ons terras ook weer in ons restaurant mogen ontvangen! Heel fijn dat we onze gasten weer een totaal aanbod kunnen bieden. In de tussentijd hebben wij niet stilgezeten en hebben er alles aan gedaan het iedereen weer zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Lees je even mee? 

Gelukkig hebben wij veel ruimte om zoveel mogelijk gasten een plaatsje te kunnen bieden. Op dit moment mogen er maximaal 4 gasten aan één tafel plaatsnemen en omdat voor ons uw veiligheid en gezondheid erg belangrijk is blijft de ruimte van 1.5 meter tussen de tafels gewaarborgd. Bovendien hebben wij extra zitplaatsen gecreëerd in onze tent, waar u heerlijk aan het water zit en zicht heeft op hole 18. Wilt u een bezoek brengen aan onze horeca, dan zijn er een paar spelregels waar wij ons samen aan moeten houden. Hieronder aandacht voor de richtlijnen in onze horeca:

 • De basisregels voor bestrijding van corona blijven gelden. Zoals 1.5 meter afstand houden.
 • Iedereen die gebruik wil maken van onze horecafaciliteiten meldt zich bij de entree van het terras of restaurant bij onze gastheer of gastvrouw waarbij u een reservering kunt maken aan de deur. Na het plaatsvinden van de gezondheidscheck wordt u begeleid naar tafel.  
 • Aan één tafel mogen maximaal 4 gasten plaatsnemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Gasten uit hetzelfde huishouden mogen met meer mensen aan dezelfde tafel plaatsnemen
 • Volg de aangewezen looproutes en de aanwijzingen van het personeel.
 • Uw bestelling nemen wij bij u op aan tafel. Hierbij nemen wij de regels van het RIVM in acht.

Uiteraard kijken wij uit naar het moment dat wij u weer mogen ontvangen in grotere gezelschappen aan een tafel. Maak de uitdaging voor onze medewerkers niet groter dan die als is en vriendelijk doch dringend verzoeken wij u om instructies van onze medewerkers op te volgen. 

Horecareserveringen

Vanzelfsprekend zijn wij verheugd dat wij u weer mogen ontvangen op het terras van ons paviljoen en tevens in ons restaurant. U kunt te allen tijde een reservering maken aan de deur maar mocht u verzekerd willen zijn van uw tafel adviseren wij telefonisch te reserveren via telefoonnummer: 076 579 5666.

Uiteraard kijken wij uit naar het moment dat wij u weer in grotere gezelschappen mogen ontvangen en u een onvergetelijke dag kunnen bezorgen bij Landgoed Bergvliet in de vorm van bijvoorbeeld een bijeenkomst, feest of bruiloft. Gezien de huidige ontwikkelingen verwachten wij dat dit binnen afzienbare tijd weer mogelijk is. Vrijblijvend informeren of alvast een datum reserveren? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 076 579 5666.

Ons restaurant en terras is dagelijks geopend van 08.00 - 22.00.

 • Hole 13: maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
 • 't Frietluik: op woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur.  Klik hier voor het uitgebreide assortiment.
 • Groen eten&drinken: op woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur.

Golfshop

Geopend

Receptie

In het Paviljoen gelden de volgende restricties:

 • Te allen tijde 1,5 meter afstand.
 • maximaal 2 personen in de receptie.

Lessen, trainingen, clinics
Bovenstaande en andere vormen mogen voor 18 jaar en ouder plaatsvinden, maximaal in groepjes van 4 personen exclusief de pro. Hoe werkt dat? 1 les kan uit meerdere groepjes van 4 bestaan. Voorwaarde is dat er ruimte is tussen de groepjes en het niet als 1 groep wordt gezien. Dus als de les op de driving range is met 6 personen (zoals de winterlessen), dan delen we dit in als volgt: 3 matten, 1 mat vrij, volgende 3 personen. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 3 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon niet de hele groep infecteert.

Jeugd tot 18 jaar
Voor kinderen tot 18 jaar gelden geen restricties. Sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.

Baanstatus

27/07/2021 08:12
18 holes baan
Geopend
Pin position D
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender