Verscherpte maatregelen!

Corona update november 2020

Het kabinet heeft op 3 november nieuwe coronamaatregelen aangekondigd die ingaan op 4 november om 22.00 uur. De maatregelen gelden voorlopig twee weken. De belangrijkste nieuwe maatregelen (bovenop die van 14 oktober) voor de golfsport zijn:

- Golf mag nog in flights van maximaal 2 personen (ongeacht of de flight een huishouden betreft)

- Golfles mag doorgaan in groepjes van maximaal 2 personen, exclusief de golfprofessional 

- Voor jeugd t/m 17 jaar gelden de restricties van maximaal 2 personen niet, echter wij als golfbaan hebben besloten dat bovenstaande regels ook voor jeugd geldt.

Bovenstaande zal in ieder geval tot dinsdag 17 november van kracht zijn.

Corona update oktober 2020

Helaas hebben ook wij de deuren van ons horecabedrijf moeten sluiten. Dat is niet eenvoudig te accepteren, temeer omdat onze gasten en onze medewerkers zich zo goed aan de regels hebben gehouden. Gelukkig mag de golfbaan open blijven en kunnen we de golfers met gepaste afstand ontvangen. 

Golf
Mag doorgaan op 1,5 meter afstand. 

Jeugd- en najaarscompetitie
Zowel de jeugd- als najaarscompetitie gaan niet door, deze worden ook niet verplaatst naar een nieuwe datum in 2020.

Wedstrijden
Wedstrijden tussen clubs zijn verboden. Onderlinge wedstrijden , zoals de dames- en herendag kunnen wel doorgang vinden ongeacht de leeftijd, mits geen groepsvorming vooraf en achteraf. Buiten op het gehele terrein is het maximaal aantal personen 250, dit aantal personen moet dus opgesplitst worden in groepen van maximaal 4 personen. Er worden geen shotgunwedstrijden gespeeld en er mag geen groepsvorming ontstaan. 
 

Horeca
Helaas hebben ook wij onze deuren moeten sluiten. Aangezien afhalen wel toegestaan is hebben wij de volgende TAKE-AWAY punten:

  • Hole 13: dagelijks geopend van 10.00 uur - 18.00 uur (17.00 uur wintertijd) met een ruim assortiment aan (warme) broodjes en diverse koude en warme dranken. Er kan zowel per pin als cash betaald worden.
  • 't Frietluik: dagdelijks geopend van 12.00 uur - 20.00 uur met een ruimer assortiment waaronder voor-, hoofd- en nagerechten.  Klik hier voor het uitgebreide assortiment.


Paviljoen

Het Paviljoen, de golfshop en de toiletten mogen geopend blijven, de volgende restricties gelden:

  • Douches zijn gesloten.
  • Kleedkamers zijn gesloten.
  • Het dragen van een mondkapje wordt verplicht. De exacte datum voor deze verplichting volgt. Voor nu blijft het een dringend advies tot de exacte datum van verplichting bekend is.
  • Golfshop mag geopend blijven tot 20.00 uur.
  • Te allen tijde 1,5 meter afstand en eenrichtingsverkeer.


Lessen, trainingen, clinics
Bovenstaande en andere vormen mogen voor 18 jaar en ouder plaatsvinden, maximaal in groepjes van 4 personen exclusief de pro. Hoe werkt dat? 1 les kan uit meerdere groepjes van 4 bestaan. Voorwaarde is dat er ruimte is tussen de groepjes en het niet als 1 groep wordt gezien. Dus als de les op de driving range is met 6 personen (zoals de winterlessen), dan delen we dit in als volgt: 3 matten, 1 mat vrij, volgende 3 personen. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 3 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon niet de hele groep infecteert.


Jeugd tot 18 jaar
Voor kinderen tot 18 jaar gelden geen restricties. Sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.

Baanstatus

28/11/2020 08:10
18 holes baan
Geopend
Pin position A
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender