Iedereen kan lid worden

Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet

Op Landgoed Bergvliet is ook een vereniging actief die nauw samenwerkt met de golfbaan aan de groei en bloei van het golfspel op deze mooie baan. De vereniging is in 2002 opgericht door de eerste leden die via participaties samen met de eigenaren de aanleg van de baan in een aantal stappen mogelijk hebben gemaakt. Veel van die leden zijn nog steeds lid maar inmiddels kent de vereniging ook veel nieuwe leden die nooit hebben geparticipeerd in de ontwikkeling van de baan.

Iedere golfspeler kan lid worden van de vereniging VGLB, ook de leden van de businessclub, een participatie is niet meer nodig. De vereniging organiseert niet alleen allerlei leuke wedstrijden en andere evenementen, ze verzorgt ook uw handicap registratie en NGF lidmaatschap. Voor de kosten zie deze pagina. Achtergrondinformatie en uitleg over de wedstrijden treft u aan bij wedstrijden in het menu onderdeel Golf Spelen. Via de tegeltjs "Wedstrijden" en/of "Mijn Bergvliet" aan de rechterkant van het scherm kunt u voor deze wedstrjden inschrijven.

Voor het lidmaatschap van de vereniging VGLB geldt één voorwaarde; u moet een volledig speelrecht hebben voor de 18 holes baan. Spelers met een beperkt speelrecht zoals een twilight abonnement of een strippenkaart kunnen helaas geen lid worden van de vereniging.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl