Vereniging Landgoed Bergvliet

Onze vereniging

Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet, afgekort als VGLB, wordt gekenmerkt door een warm verenigingsleven, waarbij de Brabantse gastvrijheid, gezelligheid en bourgondische inslag een belangrijke rol spelen.

De vereniging spant zich in om voor alle leden, jong en oud, beginnende en ervaren golfer, hoge en lage handicappers, aantrekkelijke wedstrijden en andere evenementen of activiteiten te organiseren, waarbij steeds een goede balans tussen prestatie en recreatie wordt nagestreefd. De door de vereniging georganiseerde activiteiten zijn er primair op gericht om de binding met de vereniging te verhogen. Samenzijn na afloop is minstens zo belangrijk als de wedstrijd zelf, leden moeten zich goed thuis voelen.

Wanneer u niet alleen ‘vrij’ wilt golfen, maar ook wilt deelnemen aan verenigingsactiviteiten en/of de NGF-competitie, dan is het lidmaatschap van Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet iets voor u.

De vereniging verzorgt voor al haar leden het NGF lidmaatschap en de handicapregistratie. Verder organiseert de vereniging een groot aantal, vaak wekelijks terugkerende wedstrijden.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl