Stichting handicart

De stichting handicart bestaat al velen jaren en is een uniek systeem in Nederland om golfers die moeilijk te been zijn voor een aantrekkelijk tarief te voorzien van een buggy’s.

 

Golfbaan Landgoed Bergvliet ondersteunt dit systeem ook van harte en dat is allen mogelijk met hulp van voldoende donateurs. Bergvliet krijgt een vergoeding van de stichting om golfbuggy’s in te zetten als handicart. Wij krijgen een vergoeding van 1000,-- per buggy mits er voldoende donateurs van Bergvliet zijn. In 2017 hebben wij op basis van donaties van leden van Bergvliet  € 4000,-- ontvangen en op basis daarvan kunnen wij 4 buggy’s per dag inzetten, waar er in de praktijk gemiddeld wel 9 buggy’s ingezet worden. Omdat wij niet voldoende donateurs hebben ontvangen wij voor die extra karren geen vergoeding. 
Daarnaast is in de praktijk gebleken dat veel leden van de stichting niet het geadviseerde bedrag van 50,-- per jaar doneren en zelfs dat sommige hun lidmaatschap niet betalen en toch een beroep doen op de handicart.
 

​​Daarom willen wij een een beroep doen op alle golfers van Bergvliet die lid zijn van stichting handicart om in ieder geval de geadviseerde donatie van €50,-- aan de stichting te voldoen, zodat wij ook in de toekomst voldoende handicarts kunnen blijven inzetten. Voor 2019 zullen wij in ieder geval nog hetzelfde systeem blijven hanteren. Vanaf 2020 gaan wij het aantal beschikbare buggy’s afstemmen op de bijdrage die wordt ontvangen van stichting handicart. Als iedereen zijn donatie 50,-- betaald gaat dat zeker goed komen. Wij vragen u ook begrip dat wij mede op verzoek van de stichting handicart controle gaan uitoefenen op de geldigheid van de handicart –pas.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl