Maak kennis met RAAK!

Zaterdag 7 september is het extra, mega, super RAAK op Landgoed Bergvliet! Je kunt natuurlijk komen stuiteren in het funpark, maar er is nog véél meer te doen. Voor zowel kinderen als ouders zijn er activiteiten om zelf te golfen of te leren golfen.

 

Het programma

Op zaterdag 7 september is de Open Golfdag bij Golfclub Bergvliet, en een Open Golfdag is niet compleet zonder het GOLFRAAK!-Funpark. In het Funpark kun je (leren) golfen en veel plezier maken met jouw leeftijdsgenootjes. 

Wist jij al dat Golfclub Bergvliet een hele nieuwe Hole 18 krijgt? En dat de Driving Range helemaal veranderd is? Ben jij ook zo nieuwsgierig en wil je met je familie langskomen? 

Dan ben je zaterdag 7 september van harte uitgenodigd. Het GOLFRAAK!-Funpark is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt lekker komen aanwaaien wanneer je wilt. GOLFTEAM RAAK! vangt je op!

Joost Luiten - de allerbeste golfer van Nederlander - komt zelf ook langs om de golfbaan te openen! Denk jij dat je Joost kunt verslaan met 'Beat the pro'? Zorg dus dat je er bij bent en laat zien wat je kan!

 

Psssst, vertel je het verder?

Vertel je ook even dat het evenement ook super leuk is voor je ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, buurmeisjes, en die leuke jongen of het leuke meisje in je klas?

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl