Horeca weer open vanaf 1 juni!

Eindelijk mag onze horeca ook weer open! Heel fijn dat we onze gasten weer een totaal aanbod kunnen geven! We hebben veel gedaan om het iedereen weer zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Lees je even mee? 

Gelukkig hebben wij veel ruimte om zoveel mogelijk gasten een plaatsje te kunnen bieden. Maar doordat er maximaal 2 personen aan één tafel mogen zitten en vervolgens de tafels nog eens 1.5 meter uit elkaar moeten staan, missen we ook een hoop zitplaatsen. Er zijn daarom 60 extra zitplaatsen gecreëerd op het veld tussen het terras en de vijver van hole 18 inclusief grote tent! Wil je gebruik maken van de horeca, dan zijn er een paar spelregels waar wij onszelf  aan moeten houden. Hieronder alvast een aandacht voor onze richtlijnen in de horeca:

  • Vaste regel is 1,5 meter afstand houden van elkaar.
  • Iedereen die gebruik wil maken van onze horecafaciliteiten meldt zich bij de entree van het terras bij onze gastheer of gastvrouw. Je mag alleen van de horeca gebruik maken als je gaat zitten op een aangewezen plaats.
  • Tafel van 2 personen wordt gedoogd en wij bieden dan ook met name tafels voor 2 personen aan.
  • Personen van dezelfde huishouding mogen met meerdere aan één tafel.
  • Er wordt gevraagd of er gezondheidsklachten zijn die kunnen duiden op Corona. 
  • Aangezien er op dit moment maar maximaal 30 gasten binnen in het restaurant mogen, verzoeken wij u om zoveel mogelijk buiten plaats te nemen al dan niet onder de tent.
  • Volg de aangewezen looproutes en de aanwijzingen van het personeel.
  • Uw bestelling nemen wij op bij u aan tafel. De bestelling plaatsen wij op uw tafel en wij nemen daarbij de regels van het RIVM in acht. Leeg glaswerk en servies vragen wij op de hoek van uw tafel te plaatsen.

Uiteraard plaatsen wij u ook het liefst weer met 4,6,8 of meer personen aan een tafel, maar helaas is dat echt nog niet toegestaan. Maak de uitdaging voor onze medewerkers niet groter dan die als is en wij willen daarom vriendelijk doch dringend verzoeken om hun instructies op te volgen. 

Via onderstaand formulier kun je een tafel reserveer. Indien je met meer dan 2 personen wilt reserveren, vragen wij om de samenstelling van je huishouden in te vullen bij de opmerkingen. Zo weten wij wat we kunnen doen met de tafelindeling!

Reserveren horeca

Baanstatus

07/05/2021 08:20
18 holes baan
Geopend
Pin position D
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Ja

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender