Golfers Landgoed Bergvliet over de winterlessen

De eerste winterse buien trokken al over het land en toch zijn er golfers die in vorm blijven met de winterlessen bij Landgoed Bergvliet! Twee deelnemers vertellen hoe zij gedurende de koude maanden warm blijven.


Fit blijven tijdens de wintermaanden en je golfniveau op peil houden (of verbeteren): daar draait het bij de winterlessen van Landgoed Bergvliet om. Elk jaar kunnen golfers met minimaal handicap 54 (GVB) deelnemen aan de winterlessen. Elk jaar blijkt het weer een groot succes en krijgen we toch weer 200 inschrijvingen hiervoor binnen.
 

Deelnemen aan zoveel mogelijk groepslessen

Wat houden de winterlessen in? In drieënhalve maand kunnen deelnemers (leden én niet-leden) voor een vast bedrag onbeperkt deelnemen aan groepslessen. Zij kunnen zich online inschrijven voor één van de meer dan vijftien (afhankelijk van het aantal deelnemers) groepslessen per week. Deze lessen worden gegeven door de gedreven golfprofessionals van Landgoed Bergvliet en hebben wisselende thema’s: kort spel en lang spel op de driving range en baanlessen. De lessen duren 55 minuten en zijn ingeroosterd op alle dagen van de week en zowel overdag als ’s avonds.
 

Ervaringen van golfers

Benieuwd wat u kunt verwachten? Bolek Bronowski en Ghislaine Drent vertellen hoe zij de lessen ervaren.
 

Bolek Bronowski uit Breda:

“Ik doe voor de vierde keer mee aan de winterlessen van Landgoed Bergvliet, zodat ik mijn vaardigheden verder kan verbeteren. Ik kan natuurlijk oefenen op de driving range, maar ik haal veel meer plezier én voldoening uit het lessen met de golfpro’s. Iedere week schrijf ik mij in voor twee tot drie lessen – zowel doordeweeks als in het weekend. Bij de keuze voor lessen varieer ik tussen kort spel, lang spel en golfen in de baan. Ik kies er bewust voor om bij verschillende golfpro’s te lessen, want iedere professional heeft een eigen manier van lesgeven en geeft andere tips. Daar leer ik veel van! En een prettige bijkomstigheid: tijdens de lessen leer je anderen kennen en heb je een gezellig praatje.”
 

Ghislaine Drent uit Breda:

“Dertig jaar geleden heb ik mijn GVB gehaald, waarna ik jaren niet meer heb gegolfd. Na een rugoperatie stelde mijn fysiotherapeut voor om het golfen weer op te pakken. Ik kwam bij de golffitness van Landgoed Bergvliet terecht en sindsdien neem ik deel aan de winterlessen en de zomerlessen. Ik train er mijn rug mee en ik verbeter mijn golfspel. Per week plan ik minimaal twee lessen in en tijdens de zomer deed ik soms wel drie tot vier keer per week mee. Het bevalt hartstikke goed: je leert andere mensen kennen, je krijgt tips van deskundige golfpro’s en je kan tegen een zeer scherpe actieprijs zoveel golfen als je wil!”

Baanstatus

25/09/2023 08:03
18 holes baan
Geopend
Pin position E
Zomergreens
Ja
Wintergreens
Nee
Qualifying
Nee

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender