Golf Fitness Pilot (M/V)

Na het succes van de Golf Fitness pilot speciaal voor dames, organiseert onze golfschool nog één keer een pilot waarbij dit keer ook de mannen welkom zijn. De pilot gaat van start op maandag 4 september a.s.

 

Deze lessen worden gegeven door golf fysiotherapeute Saskia Gladdines en golf fitnessprofessional Anouschka Voragen-Vrijenhoek. De pilot bestaat uit 4 lessen van 60 minuten waarbij in elke les één thema centraal zal staan. Saskia en Anouschka zullen de deelnemers uitleggen en vooral ook laten ervaren welke oefeningen van belang zijn om het golfspel te verbeteren en blessurevrij te (blijven) golfen.

Aan bod komen o.a. warming-up en cooling-down, balans, spierkracht en flexibiliteit. En uiteraard gaat men tijdens deze lessen ook putten, chippen of swingen om in praktijk het effect van de fitnessoefeningen te ervaren.

Lesdata Maandag 4, 11, 18, 25 september
Tijd 18.00 uur - 19.00 uur
Groepsgrootte 6 tot 12 personen
Doelgroep Mannen en vrouwen
Inhoud 4 lessen van 60 minuten
Pilot tarief € 65,- p.p. 

 

Opgeven kan via de lesagenda van Anouschka Vrijenhoek door te dubbelklikken op Golf Fitness Pilot op de startdatum maandag 4 september. Log je in als gast? Dan hoef je, jezelf alleen nog maar te registreren. Gedurende het boeken wordt dit vanzelf duidelijk. Zo niet? Wij helpen je graag.

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl