Einde BCB-competitie 2017

Een paar weken later dan alle voorgaande keren werd dit jaar de finale van de BCB Competitie gespeeld op dinsdag 17 oktober. Ondanks het ‘late tijdstip’ werd het een volwaardige afsluiting van een prachtig golfseizoen, de laatste wedstrijd van het jubileumjaar van de Businessclub van Landgoed Bergvliet.

Na een hartelijk ontvangst op het landgoed gingen onder een waterig zonnetje 90 deelnemers rond vier uur van start. De deelnemers gaven voor het laatste maal dit golfseizoen alles voor de eindklassering. De sfeer in de baan was dan ook erg relaxt en de baancatering, een heerlijke wildragoutpasteitje en IPA-biertje, bleek een welkome versnapering.

Traditioneel werd de competitie afgesloten met verrukkelijk 3-gangenmenu, een culinair hoogstandje waarmee de keukenbrigade zichzelf dit keer echt overtroffen had. Complimenten! Ook de bediening en organisatie waren weer super geregeld: Max, Karla en Veerle bedankt! Uiteraard werden tussen de gangen door de prijswinnaars in het zonnetje gezet. Leuk om te vermelden is dat ook de Businessclub-polo’s, speciaal gemaakt voor onze businessleden, deze avond goed werden verkocht. Voor wie dit gemist heeft: ze zijn nog verkrijgbaar, zowel voor dames als voor heren!

Tussen het voor- en hoofdgerecht zijn de vele prijzen uitgereikt, met als hoogtepunt de winnaar van de BCB-competitie 2017 Duinputter BV. 

Uiteraard feliciteren wij alle winnaar die deze avond een prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

Totale uitslag:

Winnaars Bedrijvencompetitie punten
Duinputter BV 78.3
Van Dijnsen Installatietechniek 75.8
NiVeTech Installatiebedrijf 73.9
Winnaars Heren Individueel  
Johan Bindels 87
Paul Nijmeijer 85
Bas Koninkx 84
Winnaars Dames Individueel  
Jannine Verhoeve 88
Lea Dubbelman 81
Gite Bright 81

 

Baanstatus

Reserveer

Starttijden

Mijn Bergvliet

Lesboeken

Wedstrijdkalender

Contact

Neem contact op

Kom langs

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW, Oosterhout
076 - 57 95 666
contact@landgoedbergvliet.nl